Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Cine Αστέρας: Το πρόγραμμα προβολών για τον Ιανουάριο

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζονται οι κινηματογραφικές προβολές με ελεύθερη είσοδο στον Δήμο Νέας Ιωνίας και στον Δημοτικό Κινηματογράφο «ΑΣΤΕΡΑ» (Ασκληπιού 4) κάθε Δευτέρα με ώρα έναρξης 8:30μ.μ και κάθε Παρασκευή με ώρα έναρξης 9.10μ.μ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των προβολών

Κάθε Δευτέρα

Αφιέρωμα στον Ρώσο σκηνοθέτη Μιχαήλ Καλατόζοφ με τις ακόλουθες
τρεις κινηματογραφικές προβολές:
13/1 Όταν Πετούν οι Γερανοί (The Cranes Are Flying) 1957 | 90′
20/1 Το Γράμμα που Δεν Στάλθηκε Ποτέ (Letter Never Sent) 1960 | 97′
27/1 Είμαι η Κούβα (I Am Cuba) 1964 | 143′

Κάθε Παρασκευή

10/1 – Το Μουσικό Κουτί (1989-ΗΠΑ-Θρίλερ/Δραματική)
Η Αν Τάλμποτ είναι μια επιτυχημένη δικηγόρος που υπερασπίζεται τον πατέρα της, ο οποίος κατηγορείται για εγκλήματα πολέμου. Κι ενώ η δίκη προχωράει καλά και η Αν φαίνεται να καταρρίπτει όλες τις κατηγορίες του εισαγγελέα, σύντομα θα ανακαλύψει διάφορα μυστικά
για τον πατέρα της.

17/1 – Εκτός νόμου και χρόνου (2011-Ιρλανδία-Κωμωδία)
Τα ναρκωτικά, το αγοραίο σεξ και το αλκοόλ είναι τα αγαπημένα χόμπι του αντισυμβατικού αρχιφύλακα Τζέρι Μπόιλ, ο οποίος ζει στην απομονωμένη δυτική πλευρά της Ιρλανδίας. Όταν μια ομάδα στυγερών εγκληματιών αποφασίζει να δραστηριοποιηθεί στην περιοχή, θα
προσπαθήσει να τους αντιμετωπίσει μαζί με τον νομότυπο πράκτορα του FBI Έβερετ.

24/1 – Η Οδύσσεια του Κυρίου Λαζαρέσκου (2005-Ρουμανία-Δραματική)
Ο συνταξιούχος Ντάντε Λαζαρέσκου που μένει μόνος του στο Βουκουρέστι, νιώθει αδιαθεσία και ένα γειτονικό ζευγάρι τον βοηθάει μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο. Οι συνοδοί νοσοκόμοι τον μεταφέρουν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο μέχρι με τα χίλια ζόρια να γίνουν οι απαιτούμενες εξετάσεις.

31/1 – Σκοτεινή πόλη (1998-ΗΠΑ-Επ.Φαντ/Θρίλερ/Μυστηρίου)
Ένας άνθρωπος χωρίς μνήμη, που καταδιώκεται από την αστυνομία για συρροή εγκλημάτων, διαπιστώνει ότι κατοικεί σε μια σκοτεινή πόλη χωρίς εξόδους, η οποία ελέγχεται από μυστηριώδεις εξωγήινους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ