Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Συνεχίζουν τις συναντήσεις με αθλητικά σωματεία της Πόλης οι Κομματικές Οργανώσεις Ν. Ιωνίας του ΚΚΕ

Δημοσιεύθηκε

στις

Κρίσιμα ζητήματα για την κατάσταση των αθλητικών υποδομών τέθηκαν συνάντηση αντιπροσωπείας των Κομματικών Οργανώσεων Ν. Ιωνίας του ΚΚΕ που αποτελούνταν από την Δήμητρα Πιτροπάκη, τον Παναγιώτη Τσουκαλά και τον Αχιλλέα Ζορμπά, στελέχη της Τ.Ο. Β/Δ Αθήνας του ΚΚΕ, με τον πρόεδρο του ΑΓΣ «Ανατολή» Ν. Ιωνίας Βαγγέλη Βασιλείου και με το ιδρυτικό στέλεχος του συλλόγου Κώστα Τσαγκαράκη στα γραφεία του συλλόγου.

Ο Βαγγέλης Βασίλειου τόνισε πως μαζί με τις επικείμενες αλλαγές στις υποδομές που θα πραγματοποιηθούν στο δημοτικό στάδιο της Ν. Ιωνίας (χλοοτάπητας και ταρτάν), οι οποίες είναι αποτέλεσμα της διεκδίκησης και της πίεσης που ασκούν οι σύλλογοι, οι αθλητές και ο λαός της περιοχής, πρέπει να δημιουργηθούν και βοηθητικές υποδομές, που είναι απολύτως αναγκαίες για τις καθημερινές προπονήσεις των αθλητών.

Από πλευράς τους, τα στελέχη του ΚΚΕ αφού έδωσαν υλικά του Κόμματος για τις Ευρωεκλογές, στην συνέχεια τους ενημέρωσαν, μεταξύ άλλων, για τις πρωτοβουλίες της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δημοτικό συμβούλιο της Ν. Ιωνίας για θέματα που αφορούν τις αθλητικές υποδομές και του ελεύθερους χώρους.

Τόνισαν δε, ότι οι τελευταίοι ελεύθεροι χώροι στην περιοχή της Ν. Ιωνίας είναι επιτακτική ανάγκη να αξιοποιηθούν για την κάλυψη των αναγκών των ερασιτεχνικών αθλητικών συλλόγων, των αθλητών, του λαού και της την νεολαίας και όχι να παραδίδονται σε επιχειρηματικά συμφέροντα όπως επιχειρείται με το κτήμα Δηλαβέρη, που βρίσκεται στα σύνορα των δήμων Ν. Ιωνίας και Αμαρουσίου, και την μετέγκατασταση εκεί του καζίνου της Πάρνηθας.

Στη συνέχεια, και αφού ολοκληρώθηκε η ενημέρωση για την επιτυχημένη φετινή πορεία του συλλόγου και την μεγάλη καθημερινή προσπάθεια που καταβάλουν η διοίκηση, οι αθλητές και οι προπονητές για να φέρουν εις πέρας το πολύ σπουδαίο έργο που επιτελούν, ευχαρίστησαν το ΚΚΕ που βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους και συνδράμει τις δίκαιες διεκδικήσεις τους.

Τα προβλήματα του κλειστού δημοτικού γυμναστηρίου στο επίκεντρο της συνάντησης με το ΔΣ του ΟΦΝΙ

Θερμή υποδοχή επιφύλαξε το διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου Φιλάθλων Νέας Ιωνίας (ΟΦΝΙ) στα μέλη της αντιπροσωπείας της Κομματικής Οργάνωσης Ν. Ιωνίας του ΚΚΕ που αποτελούνταν από τον Κώστα Κατιμερτζόγλου, δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Ν. Ιωνίας, τον Παναγιώτη Τσουκάλα και τον Μιχάλη Χασιώτη, στελέχη της Τ.Ο. Β/Δ Αθήνας του ΚΚΕ, στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου.

Τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου ανέδειξαν τα πολύ σοβαρά προβλήματα που παραμένουν στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας, με το δάπεδο να βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση και εξαιτίας αυτού να προκαλούνται συνέχεια σοβαροί τραυματισμοί στους αθλητές (ρήξη χιαστών κ.α.), με τα αποδυτήρια και τις τουαλέτες να είναι παλαιωμένα, να μην υπάρχει κλιματισμός κάτι που δημιουργεί αφόρητη κατάσταση εντός του γυμναστηρίου, με τις κερκίδες να αποτελούν εστία μόλυνσης κ.α. Επίσης τόνισαν ότι πιθανά ο ΟΦΝΙ είναι ο μόνος ερασιτεχνικός αθλητικός σύλλογος που δεν του έχουν παραχωρηθεί γραφεία από τις δημοτικές αρχές, κάτι που κάνει το έργο του συλλόγου ακόμη πιο δύσκολο.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας του ΚΚΕ ενημέρωσαν για τις συνεχείς παρεμβάσεις του ΚΚΕ στην Βουλή αλλά και της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δημοτικό συμβούλιο της Ν. Ιωνίας για ζητήματα που αφορούν τον λαό και τη νεολαία της περιοχής.

Υπογράμμισαν ιδιαίτερα ότι, σύμφωνα με την απάντηση του αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Ιωάννη Βρούτση σε πρόσφατη ερώτηση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΚΕ, το δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας βρίσκεται στην αρμοδιότητα του δήμου και ότι ουδέποτε έχει υποβληθεί κάποιο αίτημα χρηματοδότησης που να αφορά στην αποκατάσταση και τη συντήρηση των υποδομών των εν λόγω εγκαταστάσεων.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ