Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Β. Μαγκαναδέλλη από την “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία”

Δημοσιεύθηκε

στις

Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Β. Μαγκαναδέλλη ανακοινώθηκε από την παράταξη “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία”.

“Η Νέα Ιωνία αποχαιρετά με συγκίνηση τον αγαπημένο φίλο και αγωνιστή για τα δικαιώματα και την οικολογία, τον δημοσιογράφο Βασίλη Μαγκαναδέλλη.

Ο Βασίλης από νεαρός πάλεψε για τις ιδέες του με στόχο να συνεισφέρει στο χτίσιμο μιας ανθρώπινης κοινωνίας. Ερωτευμένος με τη Νέα Ιωνία και με τη δημοσιογραφία όπου μέσα από την ενασχόληση του μας επικοινώνησε σκέψεις, προβληματισμούς, ιδέες από μία ιδιαίτερη οπτική που μας έκανε πλούσιους και μας δίδαξε. Χαρακτηριστικοί σταθμοί της πορείας του το περιοδικό “TEENAGER”, η “Πληροφορία”, ο ραδιοφωνικός σταθμός “ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM 94.1”, το “ΠΑΝΟΡΑΜΑ” και βέβαια η IoniaNet. Η Νέα Ιωνία έχει “φωνή” μέσα από την πένα του Βασίλη.

Ευγενικός, ανιδιοτελής και ταυτόχρονα οξυδερκής, μαχητής και πραγματικά ριζοσπάστης, μα πάνω από όλα ΦΙΛΟΣ, ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ και ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ.

Τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε, όλα αυτά τα χρόνια στην οικογένεια του, στην πόλη μας και στους φίλους του.

Ευχόμαστε συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύντροφο Ευγενία, τη συνοδοιπόρο και μητέρα των παιδιών του Φωτεινή, στα αγόρια του Κωνσταντίνο και Μιχάλη και στην μικρή εγγονή του.

Μεγάλο δώρο για όλους μας το αποτύπωμα του Βασίλη στις ζωές μας.

για την Παράταξη “ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ”

οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και φίλοι του

Κανλής Χρήστος – Ηρακλής Γκότσης – Χατζηκωνσταντίνου Σάββας – Αθυμαρίτου Φιλίππα – Καλογερόπουλος Βασίλειος – Βανδώρος Σπυρίδων – Κατημερτζή Όλγα – Ακιανίδου Όλγα”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ