Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Η Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Ιωνίας αποχαιρετά τον Βασίλη Μαγκαναδέλλη

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανακοίνωση σχετικά με την απώλεια του Βασίλη Μαγκαναδέλλη εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Ιωνίας.

“Η Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Ιωνίας αποχαιρετά με θλίψη τον Βασίλη Μαγκαναδέλλη, έναν ακούραστο εργάτη της καθημερινής ηλεκτρονικής ενημέρωσης, έναν ενεργό πολιτικά συνδημότη μας, έναν αγαπητό φίλο, έναν ευαίσθητο άνθρωπο.

Ο Βασίλης, από τα μαθητικά του χρόνια, συμμετείχε στους μεταπολιτευτικούς, δημοκρατικούς αγώνες της νεολαίας και από τα νεανικά του χρόνια στάθηκε πιστός στρατιώτης της αμερόληπτης δημοσιογραφίας την οποία υπηρέτησε μέχρι τέλους κυνηγώντας με μεράκι την είδηση, προβάλλοντάς τη με εγκυρότητα και επαγγελματική ευσυνειδησία.

Έγραφε πάντα με θάρρος την άποψή του και τις ανησυχίες του για τα πολιτικά δρώμενα, για το παρόν και το μέλλον της Ιωνίας μας. Άσκησε καλοπροαίρετα, με αληθινή διακριτικότητα και ευγένεια, την κριτική του απέναντι σε πολιτικές αποφάσεις και στα πολιτικά πρόσωπα, χωρίς να θίξει όμως κανέναν σε προσωπικό επίπεδο.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Φίλε Βασίλη, θα θυμόμαστε πάντα το χαμόγελό σου, το χιούμορ σου και διαβάζοντας τα γραπτά που μας άφησες θα ξέρουμε ότι θα είσαι πάντα μαζί μας.

Καλό σου ταξίδι.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ