Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της Δ. Θωμαΐδου για την απώλεια του Τάκη Βλασσά

0

Συντεντριμμένη η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου στο άκουσμα της είδησης της απώλειας του Αντιδημάρχου Παναγιώτη Βλασσά.

Η ίδια εξέφρασε τα συλλυπητήριά της με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media αναφέροντας τα εξής: “Με ανείπωτη συντριβή και οδύνη γέμισε η καρδιά μου στο άκουσμα της απώλειας του φίλου, αδελφού και πατέρα Τάκη Βλασσά. Έναν αγωνιστή, έναν λαμπρό συνεργάτη και συνοδοιπόρο σε «πέτρινες» εποχές, έναν άνθρωπο που προσωποιούσε την ευγένεια, το ήθος, την αρχοντιά, την προσήλωση στην προσφορά στα κοινά και στους φίλους του. Η θυσιαστική του προσφορά, απόρροια όχι μόνο του λειτουργήματός του ως γιατρού αλλά και ως εγγενούς στάσης ζωής, βασίζονταν καθημερινά στην ακούραστη διάθεση για ζωή.

Σήμερα γίνεται φτωχότερη και η πόλη μας.

Ο Τάκης Βλασσάς αδιαπραγμάτευτα ήταν λάτρης του διαλόγου, θεράποντας της δημοκρατίας, λειτουργός της κοινωνικής ευθύνης. Γι’ αυτό αξιώθηκε να τυγχάνει της γενικής κοινωνικής αποδοχής εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου το οποίο υπηρέτησε επί σειρά δεκαετιών.

Η σκέψη μου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην εκλεκτή του οικογένεια και κυρίως στη σύζυγό του Στελλα η οποία στάθηκε δίπλα του μέχρι και την ύστατη στιγμή.

Σε κρατώ στην καρδιά μου φίλε,αδελφε,πατερα Τακη
Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!
Αιωνία η μνήμη σου!”

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.