Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Η Νέα Ιωνία αποχαιρετά τον Παναγιώτη Βλασσά

Δημοσιεύθηκε

στις

Θλίψη επικρατεί στη σύσσωμη κοινωνία της Νέας Ιωνίας για την απώλεια του γιατρού και Αντιδημάρχου Παναγιώτη Βλασσά.

Οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της πόλης έσπευσαν να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους, ενώ συγκινεί και το μήνυμα του Κέντρου Πρόληψης «ΙΡΙΔΑ», στο οποίο είχε διατελέσει Πρόεδρος.

Δύναμη Προοπτικής: “Σπουδαία η συνεισφορά του στα κοινά της Νέας Ιωνίας”

Η Δημοτική Παράταξη «Δύναμη Προοπτικής» πενθεί “για τον απρόσμενο θάνατο του μέλους μας, Δημοτικού Συμβούλου και Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας Παναγιώτη Βλασσά που, επί σειρά ετών, αγωνίστηκε μαζί μας πάντοτε με γνώμονα την αγάπη του για τη Νέα Ιωνία.

Ο Παναγιώτης Βλασσάς γεννήθηκε στο Περισσό και εκλέγονταν ανελλιπώς ως Δημοτικός Σύμβουλος από το 1990. Διετέλεσε Πρόεδρος στο κέντρο Πρόληψης «ΙΡΙΔΑ» του Δήμου Νέας Ιωνίας, Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής στη Νομαρχία Αττικής και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νέας Ιωνίας επί σειρά ετών.

Η σπουδαία συνεισφορά του στα κοινά της Νέας Ιωνίας, αλλά και η προσήλωσή του στα καθήκοντά του ως τις τελευταίες μέρες αποτελούν παρακαταθήκη για όλους μας που συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο της προσφοράς στην πόλη μας. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στη σύζυγό του Στέλλα και στις κόρες του. Αιωνία του η μνήμη!”

Π. Μανούρης:Κλίνουμε το γόνυ στη μνήμη σου, που θα μείνει άσβεστη μέσα μας”

Για την παράταξη “Δημιουργία Αλληλεγγύη”, ο επικεφαλής Π. Μανούρης αναφέρει χαρακτηριστικά: “Η είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Βλασσά μας λύπησε βαθύτατα. Η πολύχρονη γνωριμία και συνεργασία μας στον κοινό αγώνα για το καλό της Νέας Ιωνίας, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καλλιέργησε μια αμοιβαία
εκτίμηση και έναν αλληλοσεβασμό.

Φίλε Τάκη. Η προσφορά σου στην ιατρική και στις κοινωνικές υπηρεσίες της πόλης μας είναι μεγάλη. Κλίνουμε το γόνυ στη μνήμη σου, που θα μείνει άσβεστη μέσα μας. Η αθανασία ας παραλάβει την ψυχή σου.”

 

Χ. Κανλής: “Τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε”

Ο επικεφαλής της παράταξης “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία”, Χ. Κανλής δήλωσε σχετικά: “Η Νέα Ιωνία και η παράταξη μας “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία” αποχαιρετούν με συγκίνηση τον αγαπημένο ιατρό και δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Βλασσά. Ο Τάκης ήταν εκλεκτός φίλος και αγαπητός δημοτικός σύμβουλος που κοσμούσε τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας για δεκαετίες.

Έδωσε το δικό του, χαρακτηριστικό στίγμα, με την ευγένεια του, την ποιότητα του, το χιούμορ του και την αγάπη του για την επιστήμη και την Νέα Ιωνία.

Τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε, όλα αυτά τα χρόνια στην πόλη μας. Ευχόμαστε συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο Στέλλα, στις κόρες και τα εγγόνια του.”

Λαϊκή Συσπείρωση: “Πορεύτηκε με σεμνότητα και ήθος”

Η Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Ιωνίας εξέδωσε τα εξής: “Η Λαϊκή Συσπείρωση Ν. Ιωνίας εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Παναγιώτη Βλασσά, γνωστού ιατρού και επί δεκαετίες δημοτικού συμβούλου, ο οποίος σε όλη του τη διαδρομή -επιστημονική, πολιτική και κοινωνική- πορεύτηκε με σεμνότητα και ήθος.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και όλους τους οικείους του. Καλό ταξίδι Παναγιώτη.”

Συλλυπητήριο μήνυμα από το Κέντρο Πρόληψης Ίριδα 

Το Διοικητικό Συμβούλιο και το Προσωπικό του Κέντρου Πρόληψης «ΙΡΙΔΑ» αναφέρουν: “Συντετριμμένοι πληροφορηθήκαμε τον αιφνίδιο θάνατο του Προέδρου μας, Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Νέας Ιωνίας Παναγιώτη Βλασσά.

Ενός ανθρώπου ο οποίος είχε αφιερώσει τη ζωή του στο Δήμο Ν. Ιωνίας, με μεγάλη κοινωνική προσφορά, ηθική και τιμιότητα

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.”

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ