Ο Δήμος Νέας Ιωνίας τίμησε τον εκπαιδευτικό Αθανάσιο Φαλούκα [Εικόνες]

0

Tιμητική εκδήλωση για την μακρόχρονη πορεία στην εκπαίδευση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας, κ. Αθανασίου Φαλούκα, πραγματοποίησε ο Δήμος Νέας Ιωνίας στο Συνεδριακό Κέντρο την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κα. Δέσποινα Θωμαϊδου η οποία εξήρε το πολυδιάστατο έργο του κ. Φαλούκα και τόνισε ότι «Ο Δήμος Νέας Ιωνίας αποφάσισε να σας τιμήσει διότι εκτιμούμε την προσφορά σας στη βάση του οραματικού και όχι του διεκπεραιωτικού στόχου της εκπαίδευσης και του δασκάλου».

Ο τιμώμενος της βραδιάς κ. Αθανάσιος Φαλούκας, εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε τον Δήμο Νέας Ιωνίας για την τιμή και δήλωσε ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στις επάλξεις της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Έναν σύντομο χαιρετισμό έκανε η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα. Σοφία Ζαχαράκη η οποία στάθηκε στη συνεργασία της με τον κ. Φαλούκα και στη συνέχεια επέδωσε μαζί με τη Δήμαρχο Νέας Ιωνίας τιμητική πλακέτα και ανθοδέσμη.

Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα από την Ορχήστρα μεικτών Εγχόρδων Ωδείου Δήμου Νέας Ιωνίας, όπου ερμήνευσε ο Γιώργος Μαντάς και διηύθυνε ο Αλέξανδρος Στουπάκης, καλλιτεχνικός διευθυντής του Ωδείου Δήμου Νέας Ιωνίας.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Βασίλειος Παλιούρας, εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Νίκος Μπάμπαλος, ο πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Ιωάννης Σταθόπουλος, αντιδήμαρχοι των δήμων του Βορείου Τομέα, πρόεδροι σχολικών επιτροπών εκπαίδευσης, διευθυντές γυμνασίων και λυκείων, συντονιστές εκπαιδευτικού έργου και γονείς.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.