Ξεκίνησαν οι προπονήσεις του Α.Γ.Σ. «Ανατολή» Νέας Ιωνίας

0

Ξεκίνησαν από την Δευτέρα 18 Μαΐου και ώρα 6:00 μμ οι προπονήσεις του Α.Γ.Σ. «Ανατολή», στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας.

Ειδικότερα, οι προπονήσεις αφορούν την κατηγορία ΠΠΑ – ΠΚΑ και πάνω (μετά τη νεότερη ανακοίνωση του υφυπουργού Αθλητισμού θα επιτρέπεται η είσοδος και σε παιδιά 13 ετών και άνω).

Στις 6:00 μμ θα προπονούνται τα τμήματα αντοχής και οι υποψήφιοι των ΤΕΦΑΑ και στρατιωτικών σχολών, ενώ στις 7:00 μμ τα αγωνιστικά τμήματα δρόμων, αλμάτων και ρίψεων.

Φυσικά θα ακολουθηθούν τα μέτρα και τις οδηγίες της ΓΓΑ και του ΣΕΓΑΣ προκειμένου να προστατευθεί η υγεία των αθλουμένων, αλλά και του κοινωνικού συνόλου.

Σημειώνεται ότι:

Κατόπιν των οδηγιών της ΓΓΑ και του ΣΕΓΑΣ, για την είσοδο των αθλητών, των υποψηφίων ΤΕΦΑΑ – Στρατιωτικών Σχολών και του τεχνικού προσωπικού στα στάδια, απαιτείται η συμπλήρωση ιατρικού ιστορικού και η έκδοση αντίστοιχα μιας ιατρικής βεβαίωσης.

Στον παρακάτω σύνδεσμο της ΓΓΑ θα βρείτε το έντυπο του ιατρικού ιστορικού αθλητή-αθλήτριας, το έντυπο αθλούμενου/ης και τεχνικού προσωπικού καθώς και το έντυπο της ιατρικής βεβαίωσης που θα πρέπει να συμπληρωθούν: https://www.gss.gov.gr/…/arti…/278-covid/2981-covid19-sports

Ο Ιατρός Καρδιολόγος κ. Αποστολόπουλος Αθανάσιος (Ελευθ. Βενιζέλου 56- 62, Νέα Ιωνία, τηλ. 2102752345, απέναντι από το «άγαλμα της μάννας» ) σε συνεργασία με το Σύλλογο, μπορεί άμεσα και με ελάχιστο κόστος να προχωρήσει στην εξέταση και την έκδοση της απαραίτητης ιατρικής βεβαίωσης.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.