Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις του Α.Γ.Σ. “Ανατολή” Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ξεκίνησαν από την Δευτέρα 18 Μαΐου και ώρα 6:00 μμ οι προπονήσεις του Α.Γ.Σ. “Ανατολή”, στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας.

Ειδικότερα, οι προπονήσεις αφορούν την κατηγορία ΠΠΑ – ΠΚΑ και πάνω (μετά τη νεότερη ανακοίνωση του υφυπουργού Αθλητισμού θα επιτρέπεται η είσοδος και σε παιδιά 13 ετών και άνω).

Στις 6:00 μμ θα προπονούνται τα τμήματα αντοχής και οι υποψήφιοι των ΤΕΦΑΑ και στρατιωτικών σχολών, ενώ στις 7:00 μμ τα αγωνιστικά τμήματα δρόμων, αλμάτων και ρίψεων.

Φυσικά θα ακολουθηθούν τα μέτρα και τις οδηγίες της ΓΓΑ και του ΣΕΓΑΣ προκειμένου να προστατευθεί η υγεία των αθλουμένων, αλλά και του κοινωνικού συνόλου.

Σημειώνεται ότι:

Κατόπιν των οδηγιών της ΓΓΑ και του ΣΕΓΑΣ, για την είσοδο των αθλητών, των υποψηφίων ΤΕΦΑΑ – Στρατιωτικών Σχολών και του τεχνικού προσωπικού στα στάδια, απαιτείται η συμπλήρωση ιατρικού ιστορικού και η έκδοση αντίστοιχα μιας ιατρικής βεβαίωσης.

Στον παρακάτω σύνδεσμο της ΓΓΑ θα βρείτε το έντυπο του ιατρικού ιστορικού αθλητή-αθλήτριας, το έντυπο αθλούμενου/ης και τεχνικού προσωπικού καθώς και το έντυπο της ιατρικής βεβαίωσης που θα πρέπει να συμπληρωθούν: https://www.gss.gov.gr/…/arti…/278-covid/2981-covid19-sports

Ο Ιατρός Καρδιολόγος κ. Αποστολόπουλος Αθανάσιος (Ελευθ. Βενιζέλου 56- 62, Νέα Ιωνία, τηλ. 2102752345, απέναντι από το «άγαλμα της μάννας» ) σε συνεργασία με το Σύλλογο, μπορεί άμεσα και με ελάχιστο κόστος να προχωρήσει στην εξέταση και την έκδοση της απαραίτητης ιατρικής βεβαίωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ