Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ανοίγουν οι υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Παπάγου – Χολαργού

Δημοσιεύθηκε

στις

Από σήμερα, Δευτέρα 25/5/2020 επιτρέπεται η χρήση των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων από τους αθλούμενους πολίτες.

Οι πολίτες μπορούν να αθληθούν στα δυο (2) γήπεδα στίβου, στο Αθλητικό Κέντρο Παπάγου (Νευροκοπίου & Αργυροκάστρου) και στο Αθλητικό Κέντρο Χολαργού (τέρμα οδού Σύρου), από τις 08:00 έως 22:45, μόνο στις τρεις εξωτερικές διαδρομές.

Απαραίτητες προϋποθέσεις, για τη λειτουργία των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων από τους αθλούμενους πολίτες είναι:

α. Η συμπλήρωση και επίδειξη του «Δελτίου καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα», το οποίο υπάρχει ηλεκτρονικά διαθέσιμο στην ακόλουθη διεύθυνση:https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf  και

β. Η καταγραφή εισερχομένων – εξερχομένων στην εγκατάσταση, με περιορισμούς στη χωρητικότητα της εγκατάστασης, για να τηρούνται οι αποστάσεις, με σχετικές οδηγίες, οι οποίες έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γ.Γ.Α.: https://gga.gov.gr/…/…/article/278-covid/2981-covid19-sports

Επισημαίνουμε ότι η χρήση των υπαίθριων οργάνων απαγορεύεται μέχρι νεοτέρας.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ