Νέα Ιωνία: Όσα έγιναν στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας ενάντια στην αστυνομική βία

0

Σειρά από συγκεντρώσεις κατά της αστυνομικής βίας έλαβαν χώρα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε σε πολλές πόλεις της χώρας.

Ανάμεσά τους βρέθηκε και η Νέα Ιωνία, όπου πλήθος κόσμου μετά το κάλεσμα του ΣΕΠΕ “Γ. Σεφέρης”, ξεχύθηκε στους δρόμους της πόλης υποστηρίζοντας συνθήματα όπως: “με καταστολή δε βγαίνει η πανδημία, δώστε λεφτά για τα νοσοκομεία”, “η τρομοκρατία δε θα περάσει, του λαού η πάλη θα τη σπάσει”.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε από την πλατεία Σημηριώτη από όπου και ξεκίνησε πορεία κατά μήκος της Λ. Ηρακλείου. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν εκτός από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών ΠΕ «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ», η Δ’ ΕΛΜΕ Αν. Αττικής, μαθητές της Νέας Ιωνίας και εκπρόσωποι των Συντονιστικών Επιτροπών Μαθητών Ν. Φιλαδέλφειας και Μεταμόρφωσης, ο Σύλλογος εργαζομένων Δήμου Νέας Ιωνίας, το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, ο Σύλλογος Εργαζομένων στο νοσοκομείο “Αγία Όλγα”, το Παράρτημα Ν. Ιωνίας του Συνδικάτου Οικοδόμων, ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Ιωνίας, ο Σύλλογος Γυναικών  Ν. Ηρακλείου, ο Σύλλογος Γυναικών Μεταμόρφωσης, η Ένωση ΕΒΕ Νέας Ιωνίας, η Ένωση ΕΒΕ Μεταμόρφωσης, η Ένωση ΕΒΕ Ηρακλείου, η πρωτοβουλία ΕΒΕ Καλογρέζας, ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Νέας Ιωνίας, το Παράρτημα Ν. Ιωνίας του ΕΣΥΝ, η Εργατική Λέσχη, ενώ όλοι φαίνεται να ανανεώνουν το ραντεβού τους για αύριο όπου αναμένεται η μεγάλη συγκέντρωση έξω από τα Προπύλαια.

 

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.