Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Νέα Ιωνία: Όσα έγιναν στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας ενάντια στην αστυνομική βία

Δημοσιεύθηκε

στις

Σειρά από συγκεντρώσεις κατά της αστυνομικής βίας έλαβαν χώρα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε σε πολλές πόλεις της χώρας.

Ανάμεσά τους βρέθηκε και η Νέα Ιωνία, όπου πλήθος κόσμου μετά το κάλεσμα του ΣΕΠΕ “Γ. Σεφέρης”, ξεχύθηκε στους δρόμους της πόλης υποστηρίζοντας συνθήματα όπως: “με καταστολή δε βγαίνει η πανδημία, δώστε λεφτά για τα νοσοκομεία”, “η τρομοκρατία δε θα περάσει, του λαού η πάλη θα τη σπάσει”.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε από την πλατεία Σημηριώτη από όπου και ξεκίνησε πορεία κατά μήκος της Λ. Ηρακλείου. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν εκτός από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών ΠΕ «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ», η Δ’ ΕΛΜΕ Αν. Αττικής, μαθητές της Νέας Ιωνίας και εκπρόσωποι των Συντονιστικών Επιτροπών Μαθητών Ν. Φιλαδέλφειας και Μεταμόρφωσης, ο Σύλλογος εργαζομένων Δήμου Νέας Ιωνίας, το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, ο Σύλλογος Εργαζομένων στο νοσοκομείο “Αγία Όλγα”, το Παράρτημα Ν. Ιωνίας του Συνδικάτου Οικοδόμων, ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Ιωνίας, ο Σύλλογος Γυναικών  Ν. Ηρακλείου, ο Σύλλογος Γυναικών Μεταμόρφωσης, η Ένωση ΕΒΕ Νέας Ιωνίας, η Ένωση ΕΒΕ Μεταμόρφωσης, η Ένωση ΕΒΕ Ηρακλείου, η πρωτοβουλία ΕΒΕ Καλογρέζας, ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Νέας Ιωνίας, το Παράρτημα Ν. Ιωνίας του ΕΣΥΝ, η Εργατική Λέσχη, ενώ όλοι φαίνεται να ανανεώνουν το ραντεβού τους για αύριο όπου αναμένεται η μεγάλη συγκέντρωση έξω από τα Προπύλαια.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ