Κατασκευή Χαρταετών από την ΑΝΑΤΟΛΗ – Πιστοί στην παράδοση και στα έθιμα…

0

Ο Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ Ν. Ιωνίας  μέσα στα πλαίσια των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του, αναβιώνει το αποκριάτικο έθιμο της κατασκευής χαρταετού.

Γι’ αυτόν το σκοπό, όπως  επί σειρά ετών συμβαίνει, έχει καλέσει τον επίτιμο πρόεδρο του Ιωνικού Συνδέσμου κ. Κωστιδάκη Τάκη, πρωτεργάτη στην κατασκευή χαρταετών, να δείξει στα παιδιά πώς κατασκευάζεται εξ αρχής ένας χαρταετός (ξύλα – «μάνες», χαρτιά, ζύγια, ουρά κλπ).

Οι γονείς και οι παππούδες των παιδιών, αθλητών του Συλλόγου, παρακαλούνται να βοηθήσουν τα παιδιά να κατασκευάσουν το χαρταετό τους, σύμφωνα με τις οδηγίες του κ. Κωστιδάκη, ενώ κάθε παιδί θα πάρει το χαρταετό που θα κατασκευάσει.

Η κατασκευή των χαρταετών θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα ενδυνάμωσης του Δημοτικού Σταδίου, δίπλα στα γραφεία του Συλλόγου, την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 17:30.

Ο Σύλλογος  θα προσφέρει δωρεάν όλα τα υλικά των κατασκευών. Θα χρειαστούν επιπλέον χαρτιά από περιοδικά για τις ουρές, τα οποία πρέπει να έχουν μαζί τους τα παιδιά.

Επειδή η δυνατότητα κατασκευής χαρταετών είναι περιορισμένη, (μέχρι ΤΡΙΑΝΤΑ χαρταετοί), τα παιδιά που ενδιαφέρονται πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στη γραμματέα του Συλλόγου, έως και τη Δευτέρα 24/2/20.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.