Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Δήμος Ν. Ιωνίας: Απαλλαγή από δημοτικά τέλη καθαριότητας, ακινήτων που παρέμειναν κλειστά λόγω λόγω covid – 19

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Ν. Ιωνίας, ενημερώνει τους καταστηματάρχες- επιχειρηματίες οι οποίοι έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους λόγω της νόσου covid – 19, (σύμφωνα με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου) ότι στην ιστοσελίδα του δήμου www.neaionia.gr, έχει ενεργοποιηθεί η εφαρμογή e-services, μέσω της οποίας μπορούν να δηλώσουν το διάστημα που οι επιχειρήσεις δεν λειτουργούσαν λόγω covid, (για το πρώτο και για το δεύτερο lockdown) και να απαλλαγούν από την υποχρέωση καταβολής δημοτικών τελών για το διάστημα αυτό.

Η είσοδος στην εφαρμογή γίνεται με τους κωδικούς taxisnet.

Πιο συγκεκριμένα αφορά:

Α) Απαλλαγή από τα ανταποδοτικά δημοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού για τους επαγγελματικούς λογαριασμούς παροχής ρεύματος για τις επιχειρήσεις που ανέστειλαν ή περιόρισαν υποχρεωτικά την λειτουργίας τους.

Β) Συμψηφισμό μελλοντικών απαιτήσεων τελών με ήδη καταβληθέντα ποσά εντός του διαστήματος απαλλαγής.

Πληροφορίες: 213 2000419, 213 2000458

Επίσης καλούνται οι καταστηματάρχες- επιχειρηματίες οι οποίοι έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους λόγω της νόσου covid – 19, (σύμφωνα με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου) και έχουν πάρει άδεια χρήσης κοινόχρηστου χώρου, να επικοινωνήσουν με το αρμόδιο τμήμα Εσόδων προκειμένου να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις και την διαδικασία απαλλαγής από τα τέλη χρήσης.

Πληροφορίες:
Νιργιανάκη Νεκταρία 213 2000418 ,
Καστή Βασιλική 213 2000458,
Πέτκου Βασιλική 213 2000458.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ