Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

«αλλαγή για τη Νέα Ιωνία»: “Κανένας Χρήστος δεν θα μείνει σπίτι”

Δημοσιεύθηκε

στις

Η παράταξη «αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» εξέδωσε την εξής παρέμβαση:
“Ως «αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» όπως και όλη η ελληνική κοινωνία στεκόμαστε στο πλευρό του στελέχους μας και υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου με την παράταξή μας, Χρήστου Μελέτη, ο οποίος δέχθηκε αήθη λεκτική επίθεση από οδηγό αστικού λεωφορείου, όταν του ζήτησε να ενεργοποιήσει την ράμπα αναπήρων.
Το θέμα δεν θα είχε γίνει γνωστό εάν ο Χρήστος, γνωστός στα social media και ως captain amearika δεν κατέγραφε το περιστατικό με την κάμερα του.
Θελουμε επίσης να πιστεύουμε πως η συνάντηση στην οποία προσκάλεσε τον Χρήστο ο Υπουργός Μεταφορών κ. Σταϊκούρας δεν θα είναι εθιμοτυπική, αλλά θα αποτελέσει βάση για ουσιαστικές αλλαγές στην καθημερινότητα των ατόμων με καροτσάκι, η οποία αναμφίβολα δεν τιμά τη χώρα μας.
Εμείς ως «αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» τόσο με τον Χρήστο Μελέτη όσο και με τον Χάρη Κουρτέλη, δυο ενεργούς ανάπηρους πολίτες, για τους οποίους είμαστε περήφανοι που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο μας, κάνουμε απολύτως σαφές πως στη Νέα Ιωνια της Αλλαγής, ολα τα δημοτικά έργα θα περνάνε πρώτα απο τα δικά τους μάτια. Ο σεβασμός στα δικαιώματα των ανθρώπων με αναπηρία για εμάς δεν ειναι σημαία ευκαιρίας αλλά στάση ζωής.
Κανένας Χρήστος δεν θα μείνει στο σπίτι, όπως τον προέτρεψε ο οδηγός του λεωφορείου.
Είμαστε μαζί τους και θα αλλάξουμε την καθημερινότητα τους με πράξεις.”

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ