Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ένωση Σπάρτης Μ. Ασίας: “Η πόλη μας έγινε πιο φτωχή” – Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Β. Μαγκαναδέλλη

Δημοσιεύθηκε

στις

Συγκινεί το συλλυπητήριο μήνυμα της Ένωσης Σπάρτης Μ. Ασίας για το θάνατο του εκδότη Βασίλη Μαγκαναδέλλη.

Αναφέρει τα εξής:

“Η πόλη μας έγινε πιο φτωχή!
Ο κορωνοϊός, η μάστιγα που ταλαιπωρεί την πατρίδα μας και έχουμε θρηνήσει χιλιάδες θύματα, χτύπησε και την πόρτα της Ν. Ιωνίας. Τώρα ο Βασίλης Μαγκαναδέλλης. Και που θα φτάσουμε! Κάθε μέρα θρηνούμε 50-70 ανθρώπινες απώλειες σε ένα δράμα που δεν έχει τέλος. Σε μια περιπέτεια που αφανίζει οικογένειες οικονομικά, ψυχολογικά, σωματικά.
Θα σταθούμε όμως στην προσφορά του Βασίλη Μαγκαναδέλλη και στη Ν. Ιωνία. Ο Βασίλης εδώ και 30 χρόνια μέσα από τα έντυπά του και την ιστοσελίδα του, μας έκανε να νοιώθουμε ότι είμαστε όλοι μια οικογένεια. Μπαίναμε στην ιστοσελίδα του Ionia.net και μαθαίναμε όλες τις ειδήσεις. Ευχάριστες και δυσάρεστες. Νοιώθαμε τον παλμό της πόλης. Σε μια εποχή που οι εφημερίδες είχαν παραμεριστεί η ηλεκτρονική δημοσιογραφία ήταν παρούσα όλες τις μέρες, όλες τις ώρες και σε κάθε σημείο.
Και η συμβολή του Βασίλη Μαγκαναδέλλη ήταν καθοριστική. Προσέφερε πολλά στην πόλη με τις γνώσεις του, το πενάκι του και την ηλεκτρονική του γραφίδα. Με πάθος για την εξέλιξη της πόλης, με προτάσεις και ιδέες, για τον πολιτισμό και την οικονομία. Ένας άνθρωπος που γινόσουν φίλος του με την πρώτη γνωριμία. Έτσι θα τον θυμόμαστε. Καλόκαρδο και γελαστό!
Στις εκδηλώσεις της Ένωσης Σπάρτης Μ. Ασίας ήταν πάντα παρών και κάλυπτε τα γεγονότα με απόλυτη αντικειμενικότητα. Με αφιερώματα, με αναφορές, με ειδησεογραφία στα έντυπα και την ηλεκτρονική του Ιστοσελίδα.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια, στην οικογένεια του.
Καλό παράδεισο Βασίλη.
Το Διοικητικό Συμβούλιο.”
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ