Ελάτε στην παρέα μας

Επιχειρήσεις

Υγειονομικό υλικό παρέλαβαν τα καταστήματα του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου, σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και τον Εμπορικό Σύλλογο Μοσχάτου μοίρασαν υγειονομικό υλικό (μάσκες προστασίας και αντισηπτικά) σε καταστήματα του Μοσχάτου.

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μοσχάτου, κ. Ελεάννα Μπαλάσσου, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο της πόλης, κ. Ανδρέα Ευθυμίου και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, καθώς αποδέχθηκαν ευγενικά την πρόσκληση συμμετοχής στη διανομή υγειονομικού υλικού που έγινε στα καταστήματα του Μοσχάτου.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και τον Πρόεδρό του, κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου για αυτή την δράση προσφοράς προς τα καταστήματα της πόλης, ενέργεια την οποία ζητήσαμε να πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες και στα καταστήματα του Ταύρου. Στεκόμαστε δίπλα στους επαγγελματίες αυτή την περίοδο της πανδημίας, είτε με απαλλαγές από τα δημοτικά τέλη είτε με την αύξηση των τραπεζοκαθισμάτων που μπορούν να χρησιμοποιούν οι καταστηματάρχες». 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ