Ελάτε στην παρέα μας

Εκδηλώσεις

Ταύρος: Εντυπωσιακό το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου – Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στον Δήμο

Δημοσιεύθηκε

στις

Με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Παναγιώτη Βακαλόπουλου (Μακεδονίας) , ξεκίνησαν στις 12 Δεκεμβρίου οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ταύρου , για τη φετινή περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Την εκδήλωση άνοιξε η θαυμάσια παιδική και νεανική Χορωδία Cantus Angelicus του I.N. Ταξιαρχών Μοσχάτου ακολούθησε το εντυπωσιακό Άναμμα του Δέντρου από το Δήμαρχο Μοσχάτου – Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου και συνεχίστηκε με την εξαμελή μπάντα που ενθουσίασε του συμμετέχοντες.

Μία σημαντική εκδήλωση του ΚΔΑΠ ΜΕΑ με συμπεριληπτικό σεμινάριο χορού διοργανώνεται το Σάββατο στις 5μ.μ στο Πολιτιστικό Κέντρο ( Σολωμού & Κωνσταντινουπόλεως στο Μοσχάτο) και θα συνεχιστεί με την παράσταση χορού “ΑΠΟΗΧΟΣ” από την επαγγελματική συμπεριληπτική (αναπήρων και μη ανάπηρων χορευτών) της ομάδας χορού ΈΞΙΣ.

Οι εκδηλώσεις του Δήμου θα συνεχιστούν στα σπιτάκια του Αη Βασίλη από τις 18 Δεκεμβρίου όπου θα πραγματοποιούνται καθημερινά δεκάδες δρώμενα στην πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη στο Μοσχάτο και στην πλατεία Παναγιώτη Βακαλόπουλου στον Ταύρο με Χριστουγεννιάτικες παραστάσεις, εργαστήρια των Ξωτικών, face painting, κουκλοθέατρο, ταχυδακτυλουργικά, καραόκε πάρτυ, αφηγήσεις παραμυθιών, κατασκευή χριστουγεννιάτικων στολιδιών, αισθητηριακά παιχνίδια, κυνήγι θησαυρού, μπαλονοκατασκευές, εργαστήρι μεταμορφώσεων, εργαστήριο πηλού, εργαστήρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής κλπ.

 

 

 Το μήνυμα του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου: “Αγαπητές και αγαπητοί συμπολίτες,

Ξεκινήσαμε με μεγάλη επιτυχία τις εορταστικές εκδηλώσεις με το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Μοσχάτο και τον Ταύρο. Ο στολισμός και το Άναμμα του Δέντρου αποτελούν συμβολισμούς της ευτυχίας των ανθρώπων με τη Γέννηση του Θεανθρώπου.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν από το Σάββατο 18-31 Δεκεμβρίου στα χωριά του Αη Βασίλη στην πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη στο Μοσχάτο και στην πλατεία Παναγιώτη Βακαλόπουλου στον Ταύρο όπου θα πραγματοποιούνται καθημερινά δεκάδες εργαστήρια και εκδηλώσεις.

Μία ξεχωριστή εκδήλωση του ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου μας θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο ( Σολωμού & Κωνσταντινουπόλεως) το Σάββατο στις 5μ.μ. με σεμινάριο και παράσταση χορού από την επαγγελματική συμπεριληπτική (αναπήρων και μη αναπήρων χορευτών) της συνεργαζόμενης ομάδας χορού.

 

 

Η διοίκηση του ΚΔΑΠ ΜΕΑ και το έμψυχο επιστημονικό δυναμικό του Κέντρου αντιμετωπίζουν με σεβασμό στη διαφορετικότητα για την εμπέδωση ίσων δυνατοτήτων κοινωνικής ένταξης και συμμετοχής. Με την ευκαιρία αυτή θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους γονείς των παιδιών που φιλοξενούνται στο ΚΔΑΠ γιατί μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και αυτό αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη τιμή.

Σας εύχομαι Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά“.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ