Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ξεκινά η κατασκευή αντιπλημμυρικών υποδομών στο Μοσχάτο

Δημοσιεύθηκε

στις

Δημοπρατήθηκε η κατασκευή αντιπλημμυρικών υποδομών στο βορειοδυτικό Μοσχάτο.

Αντικείμενο του έργου αποτελεί η επέκταση του εσωτερικού δικτύου όμβριων υδάτων της βόρειας περιοχής της πόλης του Μοσχάτου και η σύνδεσή του με τους υφιστάμενους κεντρικούς συλλεκτήρες. Συγκεκριμένα, προβλέπεται η κατασκευή σωληνωτού δικτύου όμβριων υδάτων, συνολικού μήκους περίπου 1,5 χιλιομέτρων, καθώς και αποκατάσταση του υφιστάμενου δικτύου αποχέτευσης στις περιοχές επέμβασης.

Η περιοχή που θα εξυπηρετηθεί από το έργο περικλείεται από τις οδούς Θεσσαλονίκης, Χρυσοστόμου Σμύρνης, Θερμοπυλών, Ιλισού και Χειμάρρας στο Μοσχάτο.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται περίπου στα 2.380.000€. Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών, ύστερα από ολοκληρωμένη μελέτη, με την επίβλεψη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας και υποβολή πρότασης της Δημοτικής Αρχής προς το Υπουργείο Εσωτερικών.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μας ως Δημοτική Αρχή, θέσαμε σε προτεραιότητα την αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου μας για να προστατεύσουμε τις ζωές και τις περιουσίες των συμπολιτών μας. Συνεχίζουμε την υλοποίηση των σημαντικών έργων αντιπλημμυρικής προστασίας της πόλη μας. Εργαζόμαστε μεθοδικά και συστηματικά με έργο υπέρ των πολιτών του Δήμου μας».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ