Ελάτε στην παρέα μας

Μοσχάτου - Ταύρου

Δωρεάν μαστογραφίες και Τεστ Παπανικολάου από τον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου σε συνεργασία με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Ε.Α.Ε) και την χορηγία της  Εταιρείας «PHARMEX», υλοποίησαν  ΔΩΡΕΑΝ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ μέσω του προγράμματος   «Ευαισθητοποίησης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού» της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Στo πλαίσιο αυτού του προγράμματος η κινητή μονάδα μαστογράφου  βρέθηκε την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 από 9.00 π.μ ως 17.00 μ.μ στη Δημοτική Κοινότητα Μοσχάτου στην  Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (Πλατεία Δημαρχείου) και την Πέμπτη 30 Μαρτίου από 9.00 π.μ ως 17.00 μ.μ στη Δημοτική Κοινότητα Ταύρουστην  Πλατεία Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια της δράσης προσήλθαν 69 γυναίκες για  μαστογραφικό έλεγχο.

Παράλληλα, έγιναν και συνεχίζουν να υλοποιούνται δωρεάν ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ  στο Κέντρο Υγείας Μοσχάτου της 2ης ΥΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ  με στόχο την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, για όλες τις γυναίκες σε Μοσχάτο και Ταύρο.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να συνεχίσουν  να επικοινωνούν για ραντεβού και  σχετικές οδηγίες απευθείας στα τηλέφωνα του Κέντρου Υγείας Μοσχάτου, Κοραή 51, Μοσχάτο, Τηλ. 210 9404206, 2109401899 (κα Τσιτσώνη Λαμπρινή)

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ