Αυτοψία του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου σε δύο σημαντικά έργα

0

Αυτοψία σε δύο σημαντικά έργα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος της πόλης, Ανδρέας Ευθυμίου. Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε τα έργα της παιδικής χαράς της οδού Αναξαγόρα και της ανακατασκευής των κερκίδων του δημοτικού γηπέδου του Φωστήρα «Σπύρος Γιαλαμπίδης».
Η κατασκευή της παιδικής χαράς της οδού Αναξαγόρα υλοποιείται ύστερα από μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και χρηματοδότηση ύψους 131.543,55€ από την Περιφέρεια Αττικής. Στόχος είναι η δημιουργία μια πρότυπης παιδικής χαράς, με πιστοποίηση για την ασφάλεια των παιδιών, με όργανα που θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις δύο ηλικιακών ομάδων αλλά και στις ανάγκες των παιδιών με ειδικές ανάγκες. Επίσης προβλέπεται η εγκατάσταση κατάλληλου φωτισμού και ειδικού δαπέδου.
Η ανακατασκευή των κερκίδων του γηπέδου του Φωστήρα και η τοποθέτηση νέων καθισμάτων, η οποία πραγματοποιείται μετά την ολοκλήρωση των αντίστοιχων εργασιών στο γήπεδο του Άγιαξ Ταύρου, γίνεται με ίδιους πόρους του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου και το ύψος της χρηματοδότησης για τα δύο γήπεδα ανέρχεται στα 100.000€.
Μετά την επίσκεψή του στα έργα, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε τα εξής: «Είμαι ικανοποιημένος γιατί οι εργασίες, τόσο στην παιδική χαρά της οδού Αναξαγόρα στην οποία ξεπεράστηκαν κάποια ζητήματα που είχαν ανακύψει με την Αρχαιολογική Υπηρεσία, όσο και στο γήπεδο του Φωστήρα, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς. Η Δημοτική Αρχή υλοποιεί τις δεσμεύσεις της, τιμώντας την εμπιστοσύνη των πολιτών. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου για την πολύτιμη συμβολή τους στην υλοποίηση των έργων, καθώς και τα υπηρεσιακά στελέχη και τους εργαζόμενους του Δήμου μας».

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.