Ελάτε στην παρέα μας

Μεταμόρφωσης

Φώτης Παπαδόπουλος: “Η “Νέα Πορεία” βρίσκεται σε λάθος δρόμο”

Δημοσιεύθηκε

στις

Φώτης Παπαδόπουλος: “Η “Νέα Πορεία” βρίσκεται σε λάθος δρόμο”

  • Παρέμβαση που θα προκαλέσει αναταράξεις από τον δημοτικό σύμβουλο Μεταμόρφωσης

Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε στην παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης “Νέα Πορεία” στο Δήμο Μεταμόρφωσης, που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν άμεσα και σε αλλαγές (;).
Συγκεκριμένα, με δημόσια δήλωσή του ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος της Νέας Πορείας, κ. Φώτης Παπαδόπουλος, τάσσεται κατά της θέσης που πήρε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο η παράταξη, δια του επικεφαλής της, πρώην δημάρχου, κ. Μιλτιάδη Καρπέτα, σχετικά με το τι θα έπρεπε να γίνει στο σκεπαστό της Αττικής Οδού.
Ειδικότερα, ο κ. Παπαδόπουλος, ορμώμενος από ανάρτηση που έκανε ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρώτος επιλαχών δημοτικός σύμβουλος της Νέας Πορείας, κ. Θεόδωρος Σφυρής στην οποία θέτει το ερώτημα “Μήπως είμαστε σε λάθος δρόμο;”, απαντά πως η παράταξη “βρίσκεται πραγματικά σε λάθος δρόμο” και εξηγεί το γιατί στην δήλωσή του, η οποία είναι η εξής: “Με αφορμή την ανάρτηση – δήλωση του αγαπητού φίλου (π. Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδημάρχου) Θοδωρή Σφυρή, στην προσωπική του σελίδα στο fb, δηλώνω τα εξής: Συνηγορώ πως η “ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ” βρίσκεται πραγματικά σε λάθος δρόμο!
Δεν είναι δυνατόν όταν υπάρχει το αρνητικότατο προηγούμενο για το Δήμο, αυτό της λειτουργίας του σκεπαστού χώρου της Αττικής Οδού ως καφετέρια, η παράταξη της Νέας Πορείας χωρίς ίχνος αυτοκριτικής για πιθανές επιλογές, λάθη ή παραλείψεις του παρελθόντος, ελαφρά τη καρδία σήμερα, να στηρίζει με την ψήφο της, την εισήγηση – πρόταση της σημερινής διοίκησης (εκ νέου καφετέρια).
Η τεκμηριωμένη πρόταση για μετατροπή αυτού του χώρου σε Κέντρο Νεότητας, Πολιτισμού, Κοινωνικών δράσεων, Κέντρο Αιμοδοσίας κ.λ.π., από τον Θοδωρή Σφυρή, δημοτικές παρατάξεις, δημοτικούς συμβούλους πλειοψηφίας και αντιπολίτευσης, ήταν μια ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΥΣΙΑΣ προς τους πολίτες και την πόλη της Μεταμόρφωσης.
Για σοβαρούς προσωπικούς λόγους, είχα ανακοινώσει την προηγούμενη, πως δεν θα παρευρεθώ στην συγκεκριμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Δυστυχώς η απουσία μου αυτή, δεν μου έδωσε την δυνατότητα έκφρασης και ψήφου.
Γι αυτό λοιπόν δηλώνω απερίφραστα αλληλέγγυος της πρότασης του Θοδωρή Σφυρή, η οποία με εκφράζει απόλυτα, την υποστηρίζω και θα υπερψήφιζα!
Φώτης Παπαδόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος”

Θ. Σφυρής: “Μήπως είμαστε σε λάθος δρόμο;”
Η ανάρτηση του κ. Θεόδωρου Σφυρή είχε ως εξής: “Λυπάμαι βαθύτατα που στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η δημοτική μας παράταξη ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ψήφισε την πρόταση του Δημάρχου να ενοικιαστεί ως καφετέρια το σκεπαστό της Αττικής Οδού (πρώην Talk and Drink) ενώ υπήρχε και η επιλογή να μετατραπεί σε κέντρο Νεότητας, Πολιτισμού και Κοινωνικών δράσεων (όπως σε παλαιότερη ανάρτηση μου είχα αναλυτικά εξηγήσει).
Θοδωρής Σφυρής
Πρώην Αντιδήμαρχος Πολιτισμού.”

Η παλαιότερη ανάρτηση του κ. Σφυρή:

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ