Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

“Γέμισε” το Συνεδριακό Κέντρο Μεταμόρφωσης στην εκδήλωση κοπής πίτας του Δήμου [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου 2020, η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Μεταμόρφωσης στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου.

Το “παρών” έδωσαν μέλη της κυβέρνηση, της δημοτικής αρχής, των συνδυασμών του Δήμου, συλλόγων, και φυσικά μεγάλο πλήθος πολιτών. Ανάμεσά τους, η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κ. Χατζηδάκης, η βουλευτής ΝΔ Ζ. Ράπτη, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Λ. Κεφαλογιάννη, καθώς επίσης και οι δήμαρχοι: Ηρακλείου Ν. Μπάμπαλος, Λυκόβρυσης Πεύκης Τ. Μαυρίδης και Γαλατσίου, Γ. Μαρκόπουλος.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία της πίτας από τον π. Σωτήριο και ακολούθησε η κοπή της από τον Δήμαρχο Μεταμόρφωσης Σ. Σαραούδα, ο οποίος έκανε έναν σύντομο απολογισμό των όσων έχει καταφέρει η δημοτική αρχή μέχρι στιγμής, αλλά και τα σχέδιά της για το μέλλον.

Στο τέλος, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα αφιέρωμα στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο με τραγούδια από την Τίνα Τράκου και το Νίκο Κρητικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ