Ελάτε στην παρέα μας

Μαρκοπούλου Μεσογαίας

Στην Πανελλήνια Περιβαλλοντική Δράση «Let’s Do It Greece» συμμετέχει ο Δήμος Μαρκοπούλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με σύνθημα: «Πάμε να καθαρίσουμε εθελοντικά ολόκληρη την Ελλάδα μέσα σε μία μόνο μέρα!», ο Δήμος Μαρκόπουλου συμμετέχει στην Πανελλήνια Περιβαλλοντική Δράση «Let’s Do It Greece», λαμβάνοντας μέρος στον καθαρισμό του παραλιακού μετώπου της Αγίας Μαρίνας (με κατεύθυνση προς το πρώην “Kalua”), την Κυριακή, 29 Απριλίου 2018 και ώρες 10 το πρωί με 1 το μεσημέρι.

Στόχος της δράσης αυτής είναι η βελτίωση της εικόνας του περιβάλλοντος που ζούμε, διαδίδοντας ταυτόχρονα το μήνυμα της συνεργασίας και του εθελοντισμού. Για αυτό λοιπόν, ο Δήμος καλεί όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος σε αυτή την εθελοντική προσπάθεια καθαρισμού.

Η φετινή δράση στον Δήμο θα συμπεριλάβει, εκτός από τον καθαρισμό της παραλίας, συμβολική δενδροφύτευση και θα διανεμηθούν ως αναμνηστικό δώρο για τους συμμετέχοντες συλλεκτικές πάνινες τσάντες, με έργα της Έκθεσης “Clean Art”, η οποία διοργανώνεται σε συνεργασία του Δήμου Μαρκοπούλου, με το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» και τον «Ορίζοντα Γεγονότων» στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μαρκοπούλου, με διάρκεια από το Σάββατο 21 Απριλίου έως την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018 ( 9.30 π.μ. έως 12.30 μ.μ. και 5.30 μ.μ. έως 7.30 μ.μ.).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ