Ελάτε στην παρέα μας

Συνδρομές – Πακέτα συνδρομών

Με τη νέα μας υπηρεσία ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας Χτύπος, μπορείτε να γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας μας και να την διαβάζετε μόλις αυτή εκδοθεί, σε τιμές μειωμένες σε σχέση με αυτή της έντυπης έκδοσης. Επίσης, αυτομάτως αποκτάτε το προνόμιο των έξυπνων, χρήσιμων και πλούσιων παροχών που μόνο οι αναγνώστες της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ απολαμβάνουν. Να σημειωθεί ότι, αποκτώντας συνδρομή για την ηλεκτρονική έκδοση, μπορείτε να διαβάζετε τις περισσότερες εβδομάδες του έτους αποκλειστικά, επιπλέον, περισσότερες σελίδες από την έντυπη έκδοση, αφιερώματα πόλεων, επιχειρήσεων, περισσότερες ειδήσεις, ρεπορτάζ και θέματα επικαιρότητας, θεματικά ένθετα και χρηστικά αφιερώματα, όπως και να αποκομίζετε πολλά κουπόνια / δωροεπιταγές για τις αγορές σας, που εξασφαλίζουμε μόνο για τους συνδρομητές μας.

Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω πακέτα συνδρομής που σας ενδιαφέρει για να προχωρήσετε στην αγορά του. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε πιο κάτω τις Συχνές ερωτήσεις. Εάν είστε ήδη συνδρομητής, πατήστε εδώ για να κάνετε είσοδο στο λογαριασμό σας

[ihc-select-level]

Αγορά παλαιότερου φύλλου/ων της εφημερίδας σε ηλεκτρονική μορφή – pdf με δυνατότητα επανεκτύπωσής του, κατά παραγγελία.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε παλαιότερες εκδόσεις / φύλλα εφημερίδας (από το πρώτο φύλλο), μπορείτε να τα προμηθευτείτε εφόσον επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω, ώστε να ενημερωθείτε για τη διαδικασία: email – [email protected] τηλ. 210 2710769 ή Fax: 210 2794687

 • Στα παραπάνω κόστη για την αγορά των συνδρομών συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α..

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πώς μπορώ να γίνω συνδρομητής της Εφημερίδας Χτύπος;

Aπό την σελίδα Πακέτα Συνδρομών επιλέξτε τον τύπο της συνδρομής που σας ενδιαφέρει, πατήστε “Εγγραφείτε” και ακολουθήστε τις οδηγίες για την πληρωμή.

 1. Με την εγγραφή σας, θα αποκτήσετε τον δικό σας προσωπικό λογαριασμό στην ιστοσελίδα μας για την πρόσβασή σας στα ηλεκτρονικά φύλλα της εφημερίδας και για την διαχείριση των συνδρομών σας.
 2. H παραγγελία σας δρομολογείται από το τμήμα συνδρομών και υλοποιείται αμέσως μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής σας.

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των πακέτων συνδρομής;

Επιλέγοντας / αγοράζοντας τα Πακέτα συνδρομής Νο 1 – 4, αποκτάτε πρόσβαση μόνο στο τρέχον ηλεκτρονικό φύλλο της εφημερίδας Χτύπος και μόνο για online ανάγνωση, για όσο διάστημα διαρκεί η συνδρομή σας.

Επιλέγοντας / αγοράζοντας το Πακέτο συνδρομής Νο 5, αποκτάτε πρόσβαση μόνο στο τρέχον ηλεκτρονικό φύλλο της εφημερίδας Χτύπος για online ανάγνωση, κατέβασμα και εκτύπωση.

Πώς μπορώ να πληρώσω τη συνδρομή μου;

Προς το παρόν, μπορείτε να πληρώσετε τις συνδρομές σας με κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας. Για άλλους τρόπους πληρωμής μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα συνδρομών της εφημερίδας στο email [email protected] ή στο τηλέφωνο 210 2710769.


Λογαριασμοί τραπεζών

1 – EUROBANK

 • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΚΩΝ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ
 • ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 0026-0073-16-0100195926
 • IBAN: GR6702600730000160100195926

2 – ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΚΩΝ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ
 • ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ: 652/602170-08
 • IBAN: GR6501106520000065260217008

3 – ALPHA BANK

 • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
 • ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥQ: 292-002101-044931
 • ΙΒΑΝ:΄GR4701402920292002101044931

Πώς θα διαβάζω την ηλεκτρονική εφημερίδα μου;

Από την στιγμή που θα επιβεβαιωθεί η πληρωμή της συνδρομής σας από εμάς και ανάλογα με τον τύπο της συνδρομής σας, θα αποκτήσετε πρόσβαση σε ειδική περιοχή της ιστοσελίδας xtypos.gr, απ’ όπου θα μπορείτε να διαβάζετε τις ηλεκτρονικές εκδόσεις για όσο διάστημα είστε συνδρομητής. Εάν έχετε ήδη εγγραφεί στην υπηρεσία μας, μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας πατώντας εδώ:

Πώς μπορώ να ανανεώσω τη συνδρομή μου (εφημερίδα Χτύπος);

Όταν λήξει η συνδρομή σας μπορείτε να την ανανεώσετε με δύο τρόπους.

α) Ο πιο εύκολος και ενδεδειγμένος τρόπος είναι να “Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας” και να ανανεώσετε το πακέτο συνδρομής που έχει λήξει ή να αγοράσετε εκ νέου το πακέτο συνδρομής που σας ενδιαφέρει (Το ίδιο πακέτο συνδρομής ή διαφορετικό).

β) Διαφορετικά, μπορείτε να προσπεράσετε το παραπάνω βήμα και να προχωρήσετε άμεσα στην κατάθεση του ποσού της συνδρομής σας που που έχει λήξει ή λήγει, στους αναγραφόμενους τραπεζικούς λογαριασμούς, αναγράφοντας και τα στοιχεία σας.

Και στις δύο περιπτώσεις, μόλις ταυτοποιήσουμε την πληρωμή σας θα ανανεώσουμε την συνδρομή σας.

Σημείωση: Εάν δεν δείτε το email στον φάκελο Εισερχόμενα, κοιτάξτε και στον φάκελο Spam.

Πώς μπορώ να αναβαθμίσω τη συνδρομή μου (εφημερίδα Χτύπος);

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να αναβαθμίσετε το πακέτο συνδρομής σας και να απολαμβάνετε περισσότερα προνόμια, επικοινωνήστε στα παρακάτω: email – [email protected], τηλ. 210 2710769 ή Fax: 210 2794687

Τί γίνεται εάν ξεχάσω τον κωδικό πρόσβασης (password) του λογαριασμού μου;

Εάν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας μεταβείτε στην σελίδα σύνδεσης συνδρομητή και πατήστε εκεί που γράφει “Χάσατε τον κωδικό σας;“.

Στη συνέχεια θα λάβετε ενημερωτικό μήνυμα στο email σας για να ορίσετε νέο κωδικό πρόσβασης. (Εάν δεν δείτε το εμαιλ στον φάκελο Εισερχόμενα, κοιτάξτε και στον φάκελο Spam)

Ποιοί είναι οι Όροι χρήσης της υπηρεσίας των συνδρομών;

Τους Όρους χρήσης της υπηρεσίας των συνδρομών μπορείτε να τους διαβάσετε πατώντας εδώ.