Ελάτε στην παρέα μας

Μαραθώνα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το φετινό πρόγραμμα των ΚΔΑΠ Μαραθώνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των ΚΔΑΠ (Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης) στον Δήμο Μαραθώνα για την θερινή περίοδο από τις 16 Ιουνίου ως και τις 30 Ιουλίου 2021.

Φέτος λειτούργησαν 4 τμήματα στο Δημοτικό Αγίας Μαρίνας και 2 τμήματα στο 1ο Δημοτικό Μαραθώνα,  παιδιών ηλικίας  5-8 ετών και 9-12 ετών,  τα οποία απασχολήθηκαν δημιουργικά στον ελεύθερο χρόνο τους από εκπαιδευτικούς και παράλληλα απέκτησαν επιπλέον γνώσεις μέσα από το παιχνίδι.

Η λειτουργία των παραπάνω τμημάτων πραγματοποιήθηκε με ασφάλεια  και με όλα τα  μέτρα προστασίας σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της covid-19.

Τα τμήματα λειτούργησαν κατά τις απογευματινές ώρες το πρώτο 15ήμερο, ενώ μετά το κλείσιμο των σχολείων η λειτουργία τους ήταν πρωινή 9.00πμ -13.00μμ.

Μερικές από τις φετινές δραστηριότητες του προγράμματος ήταν χορός, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, εικαστικά ακόμη και ξιφασκία.

Δραστηριότητες που βοήθησαν τους μικρούς μας φίλους  να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά τον χρόνο τους μετά το σχολείο, να αναπτύξουν τις ικανότητές τους, να κάνουν νέες φιλίες και να ενισχύσουν την ομαδικότητα και την συνεργασία τους με συνομήλικα παιδιά.

Το πρόγραμμα των ΚΔΑΠ θα ξεκινήσει και πάλι με τη νέα σχολική χρονιά.

 

 
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ