Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Τον Δήμαρχο Στροβόλου Κύπρου συνάντησε στην Αθήνα ο Π. Ιωάννου

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Στροβόλου Κύπρου, τον αδελφοποιημένο Δήμο με τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, και το επιτελείο του, είχε χθες στην Αθήνα ο Παναγιώτης Ιωάννου, αρχηγός του Συνδυασμού «Νέα Δημιουργία».

Η φιλική συνάντηση έγινε στην Αθήνα με τον Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Δήμαρχο Στροβόλου Κύπρου και το επιτελείο του (Γιώργο Χριστοδούλου, Γεν. Γραμματέα του Δήμου και Ειρήνη Βιολάρη, Υπεύθυνη Πολιτισμού και Επικοινωνίας και δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Στροβόλου).

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν αυτοδιοικητικά θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ και από τις δύο πλευρές υπογραμμίστηκε η σημασία της διατήρησης και ενδυνάμωσης των δεσμών φιλίας, που δημιουργήθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν και συνεχίζονται και σήμερα.

“Όταν οι επικοινωνίες αδελφοποίησης και οι συνεργασίες μέσα από τηλεδιασκέψεις βαθαίνουν και οδηγούν στη δημιουργία δεσμών φιλίας και όμορφων κοινωνικών στιγμών, τότε έχουμε τον συνδυασμό της προώθησης των Αυτοδιοικητικών πρωτοβουλιών με την κοινωνική προσέγγιση και την προσωπική φιλία.”, ανέφερε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ