Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Λευτέρη Ζαμπετάκη ο Τ. Μαυρίδης

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην παρουσίαση βιβλίου του Λευτέρη Ζαμπετάκη που πραγματοποιήθηκε σε βιβλιοπωλείο της Αθήνας βρέθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης.

Είναι η πρώτη ποιητική συλλογή του Πευκιώτη ηθοποιού και ραδιοφωνικού παραγωγού με τίτλο «Ψυχής μου Κύματα», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα. Την εκδήλωση παρουσίασε και συντόνισε η συγγραφέας και δημοσιογράφος Μανίνα Ζουμπουλάκη, τη συλλογή προλόγισε η υπεύθυνη έκδοσης του εκδοτικού οίκου Διόπτρα και ποιήτρια Βίκυ Κατσαρού, ενώ ποιήματα απήγγειλαν οι καταξιωμένοι ηθοποιοί Γρηγόρης Βαλτινός και Κάτια Δανδουλάκη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, πέραν του Δημάρχου επίτιμοι καλεσμένοι και φίλοι του Λευτέρη Ζαμπετάκη μεταξύ αυτών ο Πρέσβης της Κύπρου Κυριάκος Κενεβέζος, η Μιμή Ντενίση, ο Γιάννης Ξανθούλης, ο Τάσος Τρύφωνος, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Στέλλα Στυλιανού, ο Βασίλης Καλλίδης κ.α. ενώ ο καλλιτέχνης υπέγραψε πλήθος αντιτύπων της συλλογής.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είχα τη χαρά να είμαι παρών στην παρουσίαση της πρώτης ποιητικής συλλογής του Πευκιώτη ηθοποιού και φίλου Λευτέρη Ζαμπετάκη. Ο Λευτέρης αποδεικνύει ότι είναι ένα πολύπλευρο ταλέντο, μετά την υποκριτική και το ραδιόφωνο εκφράζεται και μέσα από την ποίηση συνεχίζοντας την πολιτιστική παράδοση του Δήμου μας! Εύχομαι να είναι καλοτάξιδη η πρώτη του ποιητική συλλογή και να ακολουθήσουν πολλές ακόμη!»

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ