Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Τα μηνύματα στελεχών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης στους μαθητές που ξεκίνησαν σήμερα τις εξετάσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Μηνύματα στους μαθητές που ξεκίνησαν σήμερα τις προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις απέστειλαν στελέχη του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης έστειλε το εξής μήνυμα προς τους μαθητές και μαθήτριες, που συμμετέχουν στις προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στα Γενικά Λύκεια της Λυκόβρυσης και της Πεύκης, οι οποίες ξεκινούν: «Στους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων της Λυκόβρυσης και της Πεύκης που συμμετέχουν στις προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις, εύχομαι καλή επιτυχία! Με πίστη στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας, μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάθε δυσκολία και να αξιοποιήσετε κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά σας στα επόμενα χρόνια! Για την επίτευξη των στόχων σας χρειάζεται προσπάθεια, ψυχραιμία και επιμονή. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις εξετάσεις σας!».

 

Η Αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού Νότα Σοκορέλη έστειλε το εξής μήνυμα: «Το σχολικό έτος πλησιάζει στο τέλος του και οι μαθητές Γυμνασίου 1ης και 2ας Λυκείου βάζουν τα δυνατά τους εν όψει των Προαγωγικών Εξετάσεων και της 3ης Λυκείου για τις Απολυτήριες Εξετάσεις.

 

Στα παιδιά μας εμείς ως γονείς πρέπει να σταθούμε στηρίζοντας τα δίνοντας τους θάρρος και το κυριότερο κάνοντας τα να πιστέψουν ότι οποιαδήποτε τυχόν αποτυχία δεν σημαίνει ποτέ κάτι το μη αναστρέψιμο. Να τα βοηθήσουμε να πιστέψουν στον εαυτό τους και να αναζητήσουν και να ανακαλύψουν και αλλά ταλέντα να τα καλλιεργήσουν και να προοδεύσουν. Καλή Επιτυχία στα Παιδιά μας!»

Τέλος, ο επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού «Νέα Δημιουργία» κ. Παναγιώτης Ιωάννου έστειλε το ακόλουθο μήνυμα:

 

 

“Αγαπητοί μαθητές,

του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, σε λίγες ημέρες ξεκινάει η προσπάθειά σας στις προαγωγικές ή αντίστοιχα στις απολυτήριες εξετάσεις του Σχολείου σας. Μια ακόμη πολύ δύσκολη χρονιά, με τα εμπόδια που η πανδημία έστησε μπροστά σας και πάλι και πρόσφατα με τις ζοφερές εικόνες του πολέμου στην Ουκρανία, φτάνει στο τέλος της.

Φτάσατε ως εδώ με μεγάλη προσπάθεια και αγώνα και τώρα καλείστε να ολοκληρώσετε την χρονιά με την συμμετοχή σας στις εξετάσεις.

Έχετε την πλήρη συμπαράστασή μου στις αγωνίες σας και στο δημιουργικό άγχος, που σας διακατέχει και τις ολόθερμες ευχές μου για Καλή Επιτυχία και Καλά Αποτελέσματα, με ευόδωση κάθε σας στόχου.

Αγαπητοί γονείς,

Εσείς που σταθήκατε δίπλα στα παιδιά σας όλη την χρονιά και συμπαρασταθήκατε στις ειδικές συνθήκες, που αντιμετώπισαν, σας ευχαριστώ και σας εύχομαι να συνεχίσετε την ενίσχυση των παιδιών και της προσπάθειας τους με κάθε τρόπο, βοηθώντας τα να ξεπεράσουν το άγχος των εξετάσεων και τονίζοντας τους, ότι η γονική αγάπη και φροντίδα είναι πάντα εκεί δίπλα τους.

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,

Εσείς που θα αξιολογήσετε την νέα γενιά και τις προσπάθειές της, σας εύχομαι καλό κουράγιο και δύναμη, ευθυκρισία και κατανόηση των ειδικών συνθηκών και δυσκολιών, που και εσείς μαζί με την μαθητική νεολαία περάσατε και αυτήν την χρονιά.

Εύχομαι σε όλους Καλή Επιτυχία και στην κοινωνία του Δήμου μας να ωφεληθεί από την νέα γενιά, που θα ενσωματωθεί μετά τις εξετάσεις στα δημοτικά δρώμενα.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ