Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Στον εορτάζοντα Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης βρέθηκε ο Παναγιώτης Ιωάννου

Δημοσιεύθηκε

στις

Στον Πανηγυρικό εσπερινό και στην ιερά λιτάνευση που πραγματοποιήθηκαν στον εορτάζοντα Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης παρέστη ο κ. Παναγιώτης Ιωάννου επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Νέα Δημιουργία .

Ο εσπερινός πραγματοποιήθηκε χοροστάτουντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας Αμαρουσίου Ωρωπού κ Μαραθώνος κ.Κυρίλλου .

Ο κ. Ιωάννου από ημερών βρέθηκε αρωγός στις προετοιμασίες της Πανηγύρεως βοηθώντας τόσο στην συμπλήρωση των αναγκών Του Ιερού Ναού για την προσφορά άρτου κατά τις ημέρες της Πανηγύρεως, μέσω των φούρνων «Βενέτη» , όσο και στην απομάκρυνση μπαζών έμπροσθεν του ιερού ναού που δημιουργήθηκαν μετά από εργασίες της ΔΕΔΗΕ και εμπόδιζαν την ομαλή διέλευση των πιστών .

Ο κ. Ιωάννου μετά το πέρας του εσπερινού είχε κατ´ ιδίαν συνάντηση με τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Ιωάννη Γκουγκούμη ο οποίος του εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του για εν γένει στήριξη του στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεημονος Πεύκης και τις δράσεις του .

Ο κ. Ιωάννου δήλωσε σχετικά : “Σήμερα πανηγυρίζει ο Δήμος μας καθώς ο ναός που βρίσκεται στην έδρα Του εορτάζει . Ο Άγιος Παντελεήμονας ο Ιματικος είναι ένας μεγάλος Άγιος της πίστεως μας. Εύχομαι να είναι αρωγός σε κάθε άνθρωπο που υποφέρει και να μεσιτεύει για εμάς στον Τριαδικό Θεό .”

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ