Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Συγχαρητήρια μηνύματα δημάρχων για τους εισαχθέντες στα ΑΕΙ

Δημοσιεύθηκε

στις

Συγχαρητήρια μηνύματα προς τους επιτυχόντες και μη των φετινών Πανελληνίων απέστειλαν οι Δήμαρχοι της Αττικής.

Ανάμεσά τους τα εξής:

Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δ. Θωμαΐδου

Το μήνυμα της Δημάρχου Νέας Ιωνίας Δέσποινας Θωμαΐδου για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

“Αγαπημένες και αγαπημένοι μου,
τελειόφοιτες και τελειόφοιτοι των Λυκείων της πόλης μας,
Με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην ανώτατη εκπαίδευση,
συμπληρώνεται ένα ακόμη στοιχείο στον καμβά της προσωπικής και
εκπαιδευτικής ανάπτυξης σας.
Καθένας και καθεμία αξιολογεί την επίδοσή του/της και θέτει τους
στόχους για τα επόμενα βήματα. Το σίγουρο πάντως είναι ότι στο
βασίλειο της επιτυχίας μπαίνει κανείς από την πύλη της δράσης.
Και είναι μπροστά σας ελεύθερο πλέον το πεδίο της δράσης!
Σας συγχαίρω και σας εύχομαι καλή αρχή με πολλές επιτυχίες!
Στους μαθητές που δεν κατάφεραν να φτάσουν στο επιθυμητό
αποτέλεσμα, εύχομαι καλή δύναμη στις νέες προκλήσεις κι ευκαιρίες
της ζωής.
Είστε, όλοι και όλες, η Δύναμη Προοπτικής της πόλης μας!”

Δήμαρχος Βριλησσίων Ξ. Μανιατογιάννης

“Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων, θέλω να εκφράσω μέσα από την καρδιά μου τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους εσάς, τους επιτυχόντες, που είδατε τους κόπους σας να δικαιώνονται με την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Επίσης, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους γονείς & κηδεμόνες,  αλλά και τους καθηγητές σας, οι οποίοι κατά το διάστημα της προετοιμασίας σας και κάτω από τις αντίξοες συνθήκες των τελευταίων ετών, σας παρείχαν όλα τα εφόδια και την υποστήριξη, ώστε να επιτύχετε το στόχο σας.  Αγαπητά μου παιδιά,  απευθυνόμενος σε όλους εσάς που σήμερα δεν είχατε τα επιθυμητά αποτελέσματα, σας συμβουλεύω να μην απογοητευτείτε και σας παροτρύνω να έχετε πίστη στον εαυτό σας, προσήλωση στον στόχο και να μην εγκαταλείψετε τα όνειρά σας.  Τα όνειρα σας θα είναι πάντοτε η αληθινή πρόκληση για το μέλλον!  Καλές σπουδές, καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλους!»

Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τ. Μαυρίδης

O Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης στέλνει το εξής μήνυμα προς τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις: «Για τον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης είναι ευλογία η νέα γενιά που αγωνίζεται, διακρίνεται και προοδεύει. Οι επιτυχίες των νέων της Λυκόβρυσης και της Πεύκης, που συμμετείχαν φέτος στις Πανελλαδικές εξετάσεις μας κάνουν υπερήφανούς και μας γεμίζουν με αισιοδοξία για το μέλλον. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια αρχικά στους επιτυχόντες, αλλά και στις οικογένειες και τους εκπαιδευτικούς της πόλης μας, που συνέβαλαν στην επιτυχία τους, σε μια δύσκολη χρονιά. Εύχομαι στους νέους φοιτητές και φοιτήτριες καλή σταδιοδρομία. Όσο για τους υποψηφίους, που δεν κατόρθωσαν να εισαχθούν στο Τμήμα της προτίμησής τους, θέλω να τους πω ότι θα έχουν πολλές ακόμη ευκαιρίες στη ζωή τους τα επόμενα χρόνια, αρκεί να πιστεύουν στις δυνάμεις τους. Εμείς, ως Δήμος θα είμαστε πάντα παρόντες για να τους στηρίζουμε όποτε χρειαστεί και να παίρνουμε δύναμη από τις επιτυχίες τους.»

 

Δήμαρχος Διονύσου Γ. Καλαφατέλης

“Αισθάνομαι την ανάγκη να απευθυνθώ σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριές του Δήμου μας που συμμετείχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Καταρχήν να συγχαρώ όλα τα παιδιά που πέτυχαν το στόχο τους, δίνοντας ένα δύσκολο και επίπονο αγώνα μέσα σε αντίξοες συνθήκες. Η ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή τους στην Ανώτατη Εκπαίδευση, σηματοδοτεί ένα νέο δρόμο στη ζωή τους και μια δημιουργική περίοδο που θα ζήσουν πλέον ως φοιτητές. Τους εύχομαι να απολαύσουν το όμορφο ταξίδι που ξεκινάει και να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα! Θα ήθελα όμως να απευθυνθώ και σε όσους μαθητές δεν τα κατάφεραν φέτος και να τους διαβεβαιώσω ότι μία μάχη δεν κρίνει τον πόλεμο. Θα έχουν πολλές ακόμα ευκαιρίες στη ζωή τους για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα, αρκεί να πιστέψουν στον εαυτό τους και να συνεχίσουν απτόητοι την προσπάθεια για να πετύχουν τους στόχους τους. Είναι βέβαιο ότι με επιμονή, υπομονή και αισιοδοξία θα τα καταφέρουν! Θα ήθελα επίσης να απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς μας οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί στον αγώνα των μαθητών, καθώς και στις οικογένειες των παιδιών, που αφουγκράστηκαν την αγωνία των υποψηφίων και στάθηκαν όλο αυτό το διάστημα δίπλα τους. Η στήριξή τους ήταν καταλυτική! Από τη δική μας πλευρά, από κοινού με την εκπαιδευτική κοινότητα και τις οικογένειες του Δήμου Διονύσου, θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην κοινή προσπάθεια προκειμένου να έχουν όλα τα παιδιά μας ένα καλύτερο μέλλον!”

 

Δήμαρχος Ιλίου Ν. Ζενέτος

Στους νέους και τις νέες του Δήμου Ιλίου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα ήθελα να εκφράσω τα πιο ειλικρινή και θερμά μου συγχαρητήρια.

Μπροστά σας ανοίγεται ένας καινούριος δρόμος, τον οποίο θα διαβείτε έχοντας για οδηγό τα πιο σημαντικά σας εφόδια: τις προσδοκίες, τα νιάτα και την αισιοδοξία σας. Να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες, εμπειρίες και κατευθύνσεις.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους γονείς και τους καθηγητές σας, που στάθηκαν πολύτιμοι συνοδοιπόροι στον αγώνα και τις αγωνίες σας.

Όσοι δεν καταφέρατε να πετύχετε εκείνο που θα θέλατε, σας υπενθυμίζω ότι στη ζωή οι ευκαιρίες είναι πολλές. Τα όνειρα σας δεν τα καθορίζει κανένα αποτέλεσμα στις εξετάσεις αλλά η αποφασιστικότητα να τα κυνηγήσετε. Το ταξίδι είναι εκείνο που έχει αξία – ο στόχος θα είναι πάντα εκεί.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή αρχή και να σας διαβεβαιώσω ότι η χώρα, η πόλη και όλοι εμείς έχουμε ανάγκη τη γνώση, τις ιδέες και τα οράματά σας. Θα είμαστε δίπλα σας, σε κάθε μικρή ή μεγάλη σας προσπάθεια.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ