Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Στην Α’ ΕΣΚΑ ανέβηκε ο ΚΑΟ Λυκόβρυσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην Α’ Κατηγορία της ΕΣΚΑ προβιβάσθηκε ο ΚΑΟ Λυκόβρυσης.

Ο Δήμαρχος της πόλης κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά με τη μεγάλη επιτυχία του συλλόγου: «Η ομάδα του ΚΑΟ Λυκόβρυσης μας έκανε χαρούμενους και υπερήφανους για άλλη μια φορά φέτος με την άνοδό της στην Α’ κατηγορία. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους της διοίκησης, στην τεχνική ηγεσία, στους αθλητές, αλλά και στους φιλάθλους της ομάδας. Η άνοδος έρχεται να επιβραβεύσει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της ομάδας, που έφεραν την επιτυχία και στο γυναικείο τμήμα. Ως Δήμος έχουμε θέσει τις αθλητικές μας υποδομές σε πρώτη προτεραιότητα, ενώ στηρίζουμε με κάθε τρόπο τα αθλητικά μας σωματεία και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Και πάλι μπράβο στον ΚΑΟΛ και στους ανθρώπους της ομάδας».

Τα συγχαρητήριά του έδωσε ο επικεφαλής της “Νέας Δημιουργίας” Π. Ιωάννου: “Ο Αθλητισμός ενώνει και η επιτυχία του ΚΑΟ Λυκόβρυσης να προβιβασθεί στην Α’ Κατηγορία ΕΣΚΑ αποτελεί σημαντικό επίτευγμα και διαφήμιση για όλη την πόλη μας! Η παράταξη «Νέα Δημιουργία στον Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης» απευθύνει θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ για την άνοδο και υπογραμμίζει ότι θα είναι αρωγός στη διοίκηση, τους προπονητές και τους αθλητές, προκειμένου να τους διευκολύνει στο έργο τους. Ευχόμαστε στον ΚΑΟ Λυκόβρυσης η συνέχεια να φέρει νέα χαμόγελα και επιτεύγματα, που θα κάνουν περήφανους τους δημότες.”

Συγχαρητήριο μήνυμα εξέδωσε και η παράταξη «Δήμος Μπροστά+»  αναφέροντας: “Η παράταξη «Δήμος Μπροστά+» συγχαίρει θερμά τους παίκτες, προπονητές και την διοίκηση του ΚΑΟ Λυκόβρυσης για την επιτυχία του Συλλόγου να κερδίσει την άνοδό του στην Α’ Κατηγορία ΕΣΚΑ και εύχεται να είναι η αρχή για πολλές επόμενες. Η στήριξη των αθλητικών σωματείων στην πόλη μας αποτελεί μονόδρομο και κεντρικό άξονα του προγράμματός μας. Ο αθλητισμός αποτελεί τεράστιο εργαλείο στον αγώνα για μια καλύτερη κοινωνία και, βεβαίως, για το μέλλον των παιδιών μας. Έχουμε ηθική ευθύνη απέναντι σε όλους τους αθλούμενους της πόλης μας να διεκδικήσουμε και να τους προσφέρουμε τις συνθήκες εκείνες, που θα δώσουν την ευκαιρία στα σωματεία να αναπτυχθούν και να φέρουν περισσότερα παιδιά στον αθλητισμό.”

 

 
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ