Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Σε εξέλιξη η εβδομάδα για το Περιβάλλον του ΣΒΑΠ στο Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (Σ.Β.ΑΠ.) σε συνεργασία με τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης διοργανώνει την «Εβδομάδα για το Περιβάλλον» στην Πλατεία με τις Κολόνες (Λεωφόρος Ειρήνης και Ν.Πλαστήρα, Πεύκη).

Η έναρξη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Ιουνίου παρουσία του Δημάρχου Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικού Γραμματέα της ΠΕΔ Αττικής Τάσου Μαυρίδη, του Προέδρου του Σ.Β.Α.Π. και τέως Δημάρχου Χαλανδρίου Γιώργου Κουράση, του τέως Δημάρχου Πεύκης Παύλου Καμάρα, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και εκπροσώπων φορέων του Δήμου.

 

 

Ο ΣΒΑΠ και ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης συμμετέχουν στο Πρόγραμμα «Zero Hero the Roadshow, O κύκλος των χαμένων πλαστικών» και καλούν τους πολίτες να φέρουν τα πλαστικά τους μπουκάλια, ώστε να γεμίσουμε όλοι μαζί το εντυπωσιακό ψάρι της Πρωτοβουλίας ZERO HERO, που έχει τοποθετηθεί στην Πλατεία με τις Κολόνες, μέχρι σήμερα Πέμπτη 23/6/2022.

 

 

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας για το Περιβάλλον εντάσσεται επίσης η πρωτοβουλία του Σ.Β.Α.Π. για μετρήσεις ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας 5G.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ