Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Πλούσια δράση ενόψει των εκλογών από την παράταξη “Νέα Δημιουργία”

Δημοσιεύθηκε

στις

Με πλειάδα ανακοινώσεων η παράταξη “Νέα Δημιουργία” με υποψήφιο Δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης τον Παναγιώτη Ιωάννου μοιράζεται τη δράση της.

Αναλυτικά:

“Δραστηριότητα για την γιορτή της γυναίκας

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και με καθυστέρηση λίγων ημερών εξαιτίας του πένθους από το τραγικό δυστύχημα που συνέβη στα Τέμπη,

ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης κ. Παναγιώτης Ιωάννου και τα μέλη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, πρόσφεραν στις μητέρες και γιαγιάδες των μαθητών των δημοτικών σχολείων της Λυκόβρυσης και της Πεύκης, βραχιόλια μαρτάκια.

Ένα δώρο το οποίο είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής, σεβασμού και εκτίμησης προς τη γυναίκα”

 

“SMART CITY

Σήμερα, επισκέφτηκα την εταιρεία Cisco και ενημερώθηκα για τις τελευταίες προηγμένες τεχνολογικές λύσεις για Δήμους.

Άκουσα για επιτυχημένα παραδείγματα έξυπνων λύσεων, οι οποίες συνδυάζουν τις απαραίτητες υποδομές με μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα έξυπνων λύσεων, υπηρεσιών και λειτουργικότητας.

 

 

Βρήκα ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες τις τεχνολογίες και λύσεις για τις έξυπνες πόλεις, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή των πολιτών μας και να καταστήσουν την πόλη μας πιο φιλική και βιώσιμη.

Θα συνεχίσω να ενημερώνομαι σχετικά με πρωτοποριακές τεχνολογίες και προγράμματα για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των πολιτών μας, για να δημιουργήσουμε μια πιο έξυπνη και συνδεδεμένη, ανθρώπινη πόλη για το μέλλον

 

“Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το προετοιμάζουν””

 

 

“Η ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

 

Η ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και ο Επικεφαλής της κ. Παναγιώτης Ιωάννου ακολουθώντας πιστά το σχεδιασμό που έχει εκπονήσει, έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα τη νέα γενιά, πραγματοποίησε ακόμα μια συνάντηση αυτή τη φορά με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης. Στην εν λόγω συνάντηση παρών ήταν και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Άγγελος Γρηγορούδης.

 

 

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ Γιώργος Μπιλάλης, αφού αρχικά ευχαρίστησε τον κ. Ιωάννου για την πολύτιμη προσφορά του κατά το παρελθόν αναφορικά με την προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης, ανέλυσε τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο.

Από την πλευρά του ο κ. Ιωάννου δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να ενεργεί προς όφελος των μαθητών αλλά και των γονιών, κατανοώντας όλα τα σημαντικά δυστυχώς προβλήματα που οι τελευταίοι καλούνται να αντιμετωπίσουν.”

 

 

“Και ο Θανάσης Ξυνταράκης με τον Παναγιώτη Ιωάννου στην ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Θα ήθελα να γνωρίσω στους φίλους και γνωστούς μου, ότι αποδέχθηκα την πρόταση του φίλου μου Παναγιώτη Ιωάννου, να είμαι υποψήφιος στο συνδυασμό “ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ” στις εκλογές που θα γίνουν τον Οκτώβριο 2023.

Οι παππούδες μου ήρθαν στην Ελλάδα από την Μικρασία και έμειναν για μεγάλο διάστημα σε ξύλινες κατασκευές στο Μαρούσι.

 

 

Είμαι κάτοικος Μαγκουφάνας από το 1950.  Έκανα τη βασική μου εκπαίδευση βγάζοντας το 1ο Δημοτικό Σχολείο Μαγκουφάνας και τελείωσα τις σπουδές μου στο Γυμνάσιο Αμαρουσίου.  Είμαι παντρεμένος με την Πόπη **** και έχουμε 3 γιους και 5 εγγόνια.

Επαγγελματικά ασχολήθηκα με την δουλειά του πατέρα μου, (εμπόριο φρούτων) και αργότερα ως πωλητής στην Γ’ Λαϊκή Αθηνών.  Υπήρξα Πρόεδρος των εμπόρων της Γ’ Λαϊκής Αθηνών για 26 χρόνια και έχω προσφέρει στις κοινωνικές δομές του Δήμου μας φρούτα και λαχανικά.

Τα τελευταία 10 χρόνια, με την παρότρυνση του φίλου μου Παναγιώτη Ιωάννου, η προσφορά μας είναι τακτικότερη και βοηθάμε επιπλέον και τις εκκλησίες του Δήμου μας με περισσότερα προϊόντα.

Υπήρξα ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Μαγκουφάνας για 16 χρόνια και όπως λένε οι φίλοι μου, ήμουν καλός αμυντικός.  Επίσης για λίγο διάστημα ήμουν Πρόεδρος του Α.Ο. Πεύκης.

Θα είμαι υποψήφιος στο ίδιο ψηφοδέλτιο με τον φίλο μου τον Παναγιώτη και πιστεύω ότι οι δημότες θα μας ψηφίσουν να διοικήσουμε τον Δήμο και να πραγματοποιήσουμε τις υποσχέσεις και το πρόγραμμά μας.

Αφήνουμε τα κομματικά μας πιστεύω για τις εθνικές εκλογές και ψηφίζουμε ικανούς και άξιους συμβούλους για τον Δήμο μας.”

 

 

“Και ο Σπύρος Μανθάτης με τον Παναγιώτη Ιωάννου στην ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

 

ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΜΑΝΘΑΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ.ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ 1977 ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩ ΣΤΗΝ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2009.ΔΕΧΤΗΚΑ ΜΕ ΧΑΡΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΟΥ “ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ”ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΓΙΟ 10 ΧΡΟΝΩΝ!!!

 

 

ΕΛΠΙΖΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΟΥ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΝΘΑΤΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΝΕΑ ΔΜΙΟΥΡΓΙΑ”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ