Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Τα νέα μέλη της παράταξης “Ανανέωση και Συνεργασία για την πόλη μας”

Δημοσιεύθηκε

στις

Η παράταξη “Ανανέωση και Συνεργασία για την πόλη μας” υποδέχτηκε τα νέα μέλη της ως εξής:

“Καλοσωρίζουμε στην παραταξή μας “Ανανέωση και Συνεργασία για την πόλη μας” τον Χρήστο Μεσσήνη, Διευθυντή του 2ου Γενικού Λυκείου Πεύκης.

 

Έναν απόλυτα πετυχημένο Εκπαιδευτικό και Διευθυντή.

Είναι Θεολόγος που κατάγεται από την Λευκάδα και διαμένει στην Πεύκη.

Είναι για χρόνια Διευθυντής του μοναδικού Λυκείου της Κατω Πεύκης, για πολλά χρόνια υποδιευθυντής σε σχολεία της περιοχής μας και βοηθάει στο ιερό ψαλτήρι σε ιερούς ναούς του Δήμου μας.

Έμπειρος και δημιουργικός έδωσε νέα πνοή τόσο στην κτιριακη βελτίωση και την υλικοτεχνική υποδομή όσο και στο πλήθος εκπαιδευτικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων που υλοποιούνται στη σχολική μονάδα που διευθύνει.

Ο Χρήστος Μεσσήνης έχει καλιεργήσει πνεύμα συνεργασίας και ομόνοιας στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και στους μαθητές.

Το 2ο Γενικό Λύκειο Πεύκης αποτελεί για χρόνια κοιτίδα πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων, αγώνων και ποικίλων δραστηριοτήτων.”

 

“Καλωσορίζουμε στην παραταξή μας “Ανανέωση και Συνεργασία για την πόλη μας”, τον Πέτρο Τζιώτη, Πλοίαρχο – Απόστρατο του Πολεμικού Ναυτικού.

 

Πτυχιούχο της Σ.Σ.Α.Σ. – Οικονομικού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Παντρεμένο με την Έλλη Φραγκούλη, Πλωτάρχη Απόστρατο του Πολεμικού Ναυτικού με μια κόρη, Δασκάλα της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης.
Ταμία του Συλλόγου Αποφοίτων της “Ελληνικής Παιδείας” και παραγωγό της ξακουστής φακής “Εγκλουβής” Λευκάδας.
Προτεραιότητές του:
– η ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας, ιδιαίτερα στην καθαριότητα, ασφαλή μετακίνηση, οδοφωτισμό και πράσινο.
– με ειδική μέριμνα για την ανάδειξη της τοπικής εμπορικής & επαγγελματικής αγοράς.
Η φωτογράφηση έγινε στην “γειτονιά των Τζιώτηδων”, μιας από τις παλαιότερες οικογένειες της Πεύκης, υπό την σκιά του παρεκκλησίου του Αγίου Λουκά του Ιατρού.”

 

“Καλωσορίζουμε στην παράταξή μας “Ανανέωση και Συνεργασία για την πόλη μας”, τον Ανδρέα Κότσιφα Διευθυντή του 1ου Γενικού Λυκείου της Πεύκης.

 

Έναν απόλυτα πετυχημένο Εκπαιδευτικό, Διευθυντή και Συνδικαλιστή.
Είναι οικονομολόγος, που κατάγεται από την Ηλεία και διαμένει στην Πεύκη.
Είναι για πάρα πολλά χρόνια Διευθυντής του παλαιότερου Λυκείου της πόλης μας και Πρόεδρος της τοπικής ΕΛΜΕ.
Μαζί σχεδιάζουμε το μέλλον και την επόμενη μέρα στο Δήμο μας.
Νικηφόρος Κωνσταντίνου
Πρόεδρος ΟΛΜΕ – Υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Η δήλωση στήριξης
Στις αυτοδιοικητικές εκλογές στηρίζω την υποψηφιότητα του Νικηφόρου Κωνσταντίνου για το Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης. Είμαι βέβαιος ότι ο Νικηφόρος Κωνσταντίνου θα τιμήσει την ψήφο των πολιτών και θα είναι ένας επιτυχημένος Δήμαρχος που θα εργαστεί για το καλό των Δημοτών και την πρόοδο του Δήμου μας.
Η ανιδιοτέλεια, η εργατικότητα, η επιμονή και το πάθος του για το καλύτερο αποτέλεσμα είναι βασικά του χαρακτηριστικά. Η προσφορά και η αλληλεγγύη του σε ευάλωτους και αδύναμους συμπολίτες δεν εξαντλείται σε μεγαλόστομες δηλώσεις, αλλά είναι καθημερινή προσωπική του στάση. Η ανάδειξή του με την ψήφο χιλιάδων εκπαιδευτικών για δύο θητείες στη θέση του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το επιτυχημένο διδακτικό του έργο σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δείχνουν ότι έχει τις ικανότητες ώστε να του ανατεθεί, με τη ψήφο των δημοτών, η ανάληψη της διαχείρισης του Δήμου μας.
Οι ικανότητες του ίδιου και η στήριξη και Συνεργασία των υποψηφίων Δημοτικών του Συμβούλων και της δημοτικής του ομάδας προδικάζουν νικηφόρα πορεία απέναντι στα προβλήματα του Δήμου και αποτελεσματική θητεία ως Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης.
Κότσιφας Ανδρέας
Διευθυντής 1ου Γενικού Λυκείου Πεύκης”

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ