Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης τίμησε τη σπουδαία Σωτηρία Μπέλλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια εκδήλωση αφιερωμένη στη Σωτηρία Μπέλλου πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης στο πλαίσιο του «Καλλιτεχνικού Χειμώνα 2021-2022» την Κυριακή 21/11/2021.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση της αρχόντισσας του ρεμπέτικου και ήταν ένα αφιέρωμα στη ζωή και το έργο της, που παρουσιάστηκε από τη Νάντια Καραγιάννη την οποία συνόδευε τετραμελής ορχήστρα. Η Σωτηρία Μπέλλου έγραψε ιστορία και χάραξε σημαντική πορεία στον χώρο του μουσικού μας πολιτισμού και μια σημαντική προσωπικότητα. H είσοδος ήταν ελεύθερη με αυστηρή τήρηση των μέτρων ασφαλείας.

 

Ο Δήμαρχος της πόλης κ. Τ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είχαμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε μια σπουδαία εκδήλωση στο Δημοτικό μας Θέατρο πλαίσιο του Καλλιτεχνικού Χειμώνα 2021-2022. Η Σωτηρία Μπέλλου με την πολυτάραχη και δύσκολη ζωή της και με την ανυπέρβλητη φωνή της σημάδεψε τη μουσική ιστορία μας. Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης και να εκφράσω για άλλη μια φορά τη χαρά μου που το ΠΕΑΠ προσφέρει υψηλής ποιότητας εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο στους πολίτες».

 

 

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται την παράσταση «8 Γυναίκες Κατηγορούνται» που παρουσιάζει το ΠΕ.Α.Π., και η θεατρική ομάδα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, 26, 27 και 28 Νοεμβρίου στις 20:00. Είσοδος Ελεύθερη. Απαραίτητη η κράτηση στο https://booking.open1.eu/peap-culture/likovrisi_theater

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ