Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Η Green Team “ξαναχτυπά” με δράσεις σε Λυκόβρυση και Πεύκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Green Team ανέλαβε ξανά δράση με περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες προκειμένου να ενισχύσει το πράσινο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Αρχικά, βρέθηκε στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Λυκόβρυσης και μετά από συνεννόηση με τον Πατέρα Αναστάσιο, διαμόρφωσε και φύτεψε λουλούδια στα παρτέρια της εισόδου του Ιερού Ναού.

Μαζί με τους Παναγιώτη Ψυλλάκη, Αγγελική Σαμπάνη, Πόπη Ξυνταράκη, Βάσω Καλλιαντέρη, Παναγιώτη Σαρήγιαννη, Μαρία Αναμουρλόγλου και Ανδριάνα Μητροπούλου, στη δράση συμμετείχε και ο τέως Αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Ιωάννου, ο οποίος είναι πάντα ένθερμος υποστηρικτής όλων των δράσεων της Green Team.

 

 

Ακόμη, άλλη μια δράση ολοκληρώθηκε στο Γυμνάσιο Λυκόβρυσης. Πάντα με την στήριξη του τέως Αντιδημάρχου Παναγιώτη Ιωάννου, τα μέλη της ομάδας (Παναγιώτης Ψυλλάκης, Αγγελική Σαμπάνη, Πόπη Ξυνταράκη, Παναγιώτης Σαρηγιάννης, Ανδριάνα Μητροπούλου, Μαρία Αναμουρλόγλου, Βάσω Καλλιαντέρη, Κώστας Πολύχρονος, Παναγιώτης Ζερβούδης και Άννα Γεωργίου) περιποιήθηκαν και ανανέωσαν, τα παρτέρια στην οδό Αγίου Γεωργίου έξω από το σχολείο.

Την επόμενη Κυριακή 28 Νοεμβρίου στις 10.00 θα διεξαχθεί επόμενη δράση σε Λυκόβρυση και Πεύκη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ