Ηλεκτρονικά η διαβούλευση για το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Λυκόβρυσης

0

Ο Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης θέτει σε ηλεκτρονική Δημόσια Διαβούλευση το Β1′ Στάδιο της μελέτης «Τροποποίηση Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΓΠΣ) Λυκόβρυσης Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης» με σκοπό τη μέγιστη συμμετοχή πολιτών και φορέων στη διαμόρφωση των επιλογών, των στόχων, στην διάρθρωση των επί μέρους σχεδίων και προγραμμάτων και στην παρακολούθηση της εφαρμογής τους.

Αντικείμενο του Β1 Σταδίου, που τίθεται σε δημόσια διαβούλευση, αποτελεί η παρουσίαση των προτάσεων για τη χωρική οργάνωση, τις χρήσεις γης, την προστασία περιβάλλοντος και την πολεοδομική ρύθμιση των περιοχών του τ. Δήμου Λυκόβρυσης.

Η διαβούλευση έχει ξεκινήσει και θα διαρκέσει 3 μήνες.

Ως υπεύθυνος επικοινωνίας και παροχής σχετικής πληροφόρησης ορίζεται η Δ/νση Περιβάλλοντος του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης Δήμου όπου θα μπορεί κανείς να αναζητήσει σχετικό αντίγραφο του υλικού της μελέτης (CD-R) αλλά και συμπληρωματικές πληροφορίες.

Οι τυχόν απόψεις που θα κοινοποιηθούν εγγράφως, θα ληφθούν υπόψη για την τελική διαμόρφωση της μελέτης, ώστε να υπάρξει πληρέστερη αντιμετώπιση των ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι περιοχές παρέμβασης.

Για συμμετοχή: https://likovrisipefki.gr/index.php/el/2017-09-20-11-55-20/item/1047-
open3

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.