Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Βραβεύτηκαν οι επιτυχόντες μαθητές του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Τους μαθητές των Λυκείων της Λυκόβρυσης και της Πεύκης οι οποίοι εισήχθησαν στα Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης τίμησε για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης.

Μπορεί η πανδημία να μην επέτρεψε αυτή τη χρονιά, τη διοργάνωση της καθιερωμένη γιορτής στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, αλλά οι 220 απόφοιτοι προσκλήθηκαν και λαμβάνουν αυτές τις ημέρες τους αναμνηστικούς τους επαίνους και δώρα αυτές τις ημέρες προσερχόμενοι στο Δημαρχείο.

 

Μάλιστα, οι τρεις πρώτοι σε βαθμολογία επιτυχόντες από κάθε Λύκειο της πόλης, εκτός από τους αναμνηστικούς επαίνους και τα συμβολικά δώρα παρέλαβαν ιδιοχείρως από τον Δήμαρχο Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσο Μαυρίδη χρηματικό ποσό 300 ευρώ ως ένδειξη αναγνώρισης. Από το 1ο ΓΕΛ Πεύκης ήταν η Ελένη Φρέσκου, η Μαρία Ζαζάνη και η Ελένη Ραγιέ, από το 2ο ΓΕΛ Πεύκης ο Βασίλειος Ξένος, η Σοφία Γεωργοπούλου και η Άννα – Σάλλυ Ρουσσάκη και από το ΓΕΛ Λυκόβρυσης η Ελένη Δεβελέκου, η Ελευθερία Βαρελά και η Ευτυχία Ζαραχωβίτη.

 

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους νέους της πόλης, που πέτυχαν στα Πανεπιστήμια σε μία δύσκολη χρονιά. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν ακόμη στις οικογένειες τους και στους εκπαιδευτικούς που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για το αποτέλεσμα και ήταν πάντα δίπλα στους μαθητές. Εφέτος λόγω συνθηκών οι επιτυχόντες μας δεν άκουσαν το χειροκρότημα που αξίζουν εκ μέρους των συμπολιτών, θα έχουν όμως στη σταδιοδρομία τους πολλές τέτοιες ευκαιρίες. Είχα τη χαρά να υποδεχθώ τους εννιά διακριθέντες αποφοίτους και να τους παραδώσω, πέραν του αναμνηστικού επαίνου και ενός συμβολικού δώρου, ένα χρηματικό ποσό ως ένδειξη αναγνώρισης της αριστείας τους. Εύχομαι σε όλους τους επιτυχόντες στον νέο κύκλο που έχει ανοίξει για αυτούς να συνεχίσουν με πάθος, δύναμη, νεανική ορμή, πίστη στον εαυτό τους και στα όνειρά τους. Ο Δήμος μας πάντα στέκεται έμπρακτα αρωγός και έτσι θα συνεχίσει να πράττει, γιατί οι νέοι μας αποτελούν το μέλλον αυτού του τόπου».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ