Ελάτε στην παρέα μας

Επιχειρήσεις

Στο Παλαιό Μηχανουργείο Λαυρίου συνεδρίασε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιώς

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι επαγγελματίες του Λαυρίου είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για σοβαρά θέματα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιώς που τους αφορούν, για τις δράσεις του, τις υπηρεσίες που προσφέρει στα μέλη του και για γενικότερα ζητήματα της οικονομίας και της αγοράς στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Παλαιού Μηχανουργείου Λαυρίου.

Να σημειωθεί ότι το Λαύριο ανήκει στο Ε.Ε. Πειραιά ενώ η Κερατέα στο Ε.Ε. Αθηνών.

Τοποθετήσεις έγιναν από τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Π κ. Γιάννη Βουτσινά, τον Αντιπρόεδρο του Ε.Ε.Π. & Πρόεδρο του Αναπτυξιακού Οργανισμού Περιφέρειας Αττικής κ. Νίκο Παπαγεωργίου, τα μέλη του ΔΣ του Ε.Ε.Π. και από τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά για κοινά θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του Λαυρίου σε μια επιτυχημένη και άκρως ενδιαφέρουσα συνεδρίαση.

Για πρώτη φορά στα 100 χρόνια λειτουργίας του Ε.Ε.Π., πραγματοποιείται συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου στο Λαύριο, ως δείγμα σεβασμού προς τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες της Ανατολικής Αττικής που ανήκουν στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά ανοίγοντας έτσι έναν νέο δίαυλο συνεργασίας και επικοινωνίας.

 

 
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ