Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

11ο Jazz στο Πάρκο – Στο Ίλιον χτυπά η καρδιά της jazz μουσικής

Δημοσιεύθηκε

στις

καρδιά της Ελληνικής jazz, θα χτυπήσει και φέτος, για 11η χρονιά, στο Ίλιον, φιλοξενώντας κορυφαίους καλλιτέχνες, με ελεύθερη είσοδο, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Γιώργου Τρανταλίδη.

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 21:00, ο μαγευτικός κήπος του Πύργου Βασιλίσσης (κτήμα Σερπιέρη) θα φιλοξενήσει και πάλι ένα από τα μεγαλύτερα Jazz Φεστιβάλ της χώρας, ενώ οι λάτρεις του είδους και όχι μόνο, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους: NUKeLEUS (Σάμι Αμίρης, Περικλής Τριβόλης, Γιάννης Σταυρόπουλος), Special guest Gilad AtzmonAlexandros Affolter trio (Παντελής Μπενετάτος, Γιώργος Ρούλος, Σεραφείμ Μπέλλος), Δημήτρης Παπαδόπουλος Quartet (Δημήτρης Παπαδόπουλος, Μιχάλης Τσιφτσής, Γρηγόρης Θεοδωρίδης, Γιάννης Παπαδούλης).

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος τονίζει: «Το ταξίδι στους μαγικούς ήχους της jazz μουσικής και τα ρυθμικά αυτοσχεδιαστικά μονοπάτια κορυφαίων καλλιτεχνών συνεχίζεται για 11η χρονιά στο Ίλιον, σε έναν από τους σημαντικότερους μουσικούς θεσμούς της χώρας, με ελεύθερη είσοδο για όλους τους πολίτες. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι συμβάλλουν διαχρονικά στην επιτυχημένη διοργάνωση και ιδιαίτερα τον κ. Ιωάννη Σερπιέρη ο οποίος και φέτος παραχωρεί δωρεάν και ευγενικά τον χώρο για τη φιλοξενία του “11ου Jazz στο Πάρκο”».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ