Ελάτε στην παρέα μας

Ελληνικού - Αργυρούπολης

Artivism movement – Διήμερο φεστιβάλ τέχνης στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο “Μίκης Θεοδωράκης”

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Artivism movement έχει στόχο κάθε φορά να θέτει επί τάπητος ζητήματα που μαστίζουν τη σημερινή κοινωνία αναλύοντας τα σε θεματικά concepts!

Σκοπός είναι οι θεατές και οι καλλιτέχνες να αναπτύξουν ένα διάλογο με κοινό παρονομαστή τη τέχνη και τη πολιτεία. Βασικό μέλημα του θεσμού είναι να επιτευχθεί η κοινωνική δραστηριοποίηση των πολιτών διαμέσου της ατομικής αφύπνισης! Στόχος της τέχνης άλλωστε ειναι να προβληματίσει και στη συνέχεια να βελτιώσει τον άνθρωπο όχι να είναι αρεστή. Η τέχνη οφείλει να επιτυγχάνει μια βαθιά ενδοσκόπηση στον θεατή !

Φέτος το Artivism movement σε ένα διήμερο φεστιβάλ τέχνης 3 και 4 Σεπτεμβρίου 2022 όπου θα φιλοξενηθεί στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο “Μίκης Θεοδωράκης” υπό την αιγίδα του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, και συγκεκριμένα της αντιδημαρχίας Ζωοφιλίας και Ισότητας θα σας παρουσιάσει θεματικές ομιλίες, έργα (πίνακες ζωγραφικής  δρώμενα καλλιτεχνών (θέατρο /τραγούδι/επιδείξεις μόδας, κ.α.) αναφορικά με την ενδοοικογενειακή και την έμφυλη βία ως ένα καθημερινό παγκόσμιο φαινόμενο!

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ