Στη διάθεση του Δήμου Ιλίου 4 γήπεδα στο Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης»

0

Για 10 χρόνια θα έχει στη διάθεσή του ο Δήμος Ιλίου αθλητικές εγκαταστάσεις στο Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης», με απόφαση του ΔΣ του Φορέα Διαχείρισης Πάρκου.

Την απόφαση παραχώρησης στον Δήμο Ιλίου, των ήδη διαμορφωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων (τεσσάρων γηπέδων) που βρίσκονται εντός του Πάρκου Α. Τρίτσης για χρονική διάρκεια δέκα ετών, έλαβε κατά πλειοψηφία το ΔΣ του Φορέα Διαχείρισης του Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης», κατά τη 12η τακτική του συνεδρίαση.

Ειδικότερα, το ΔΣ του Φορέα αποφάσισε να παραχωρηθούν στον Δήμο οι συγκεκριμένες αθλητικές εγκαταστάσεις και επιφυλάχτηκε για την εξέταση των λοιπών χώρων σε δεύτερο χρόνο, αφού εξετάσει το νομικό του πλαίσιο, προκειμένου να διασφαλιστεί η απόλυτη νομιμότητα των ενεργειών που απαιτούνται.

Πρόκειται για μία απόφαση που δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες του Δήμου Ιλίου και των όμορων Δήμων να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα οφέλη του αθλητισμού και να κάνουν χρήση των σύγχρονων εγκαταστάσεων του Πάρκου, ενώ ταυτόχρονα, συμβάλλει στη διαφύλαξη του δημόσιου χαρακτήρα και της ακεραιότητας του Πάρκου, που είναι και ο πρωταρχικός στόχος του Φορέα Διαχείρισης.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.