Ελάτε στην παρέα μας

Ιλίου

Ομάδες Συζήτησης Γονέων στον Δήμο Ιλίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Ιλίου ενημερώνει ότι, η Κοινωνική υπηρεσία και το Διευρυμένο Κέντρο Κοινότητας διοργανώνουν Ομάδες Συζήτησης Γονέων, με στόχο την ενημέρωση και την υποστήριξή τους, προκειμένου να ανταποκριθούν με επιτυχία στον γονικό τους ρόλο.
Οι ομάδες απευθύνονται σε γονείς παιδιών ηλικίας έως 12 ετών και οι θεματικές ενότητες αφορούν ζητήματα όπως, η επιθετικότητα, οι σχέσεις με τους συνομηλίκους και τα αδέλφια, η συνεργασία μεταξύ εκπαιδευτικού, γονέα και παιδιού, τα όρια στη συμπεριφορά των παιδιών, η προσαρμογή του παιδιού στο σχολείο κ.ά.
Η έναρξη των Ομάδων Συζήτησης Γονέων προγραμματίζεται εντός του Οκτωβρίου 2018 και οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται σε χώρο της Κοινωνικής Υπηρεσίας, πρωί και απόγευμα, με διάρκεια μιάμισης ώρας.
Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής θα διαρκέσει έως και τις 19.10.2018, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Κοινότητας (Νέστορος 101, 1ος όροφος) στο τηλέφωνο 2132030009 & 2132030027, ώρες 08:00 έως 14:00.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ