Ελάτε στην παρέα μας

Ιλίου

Εκατοντάδες παιδιά και φέτος στα προγράμματα θερινής δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου Ιλίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Περισσότερα από 850 παιδιά συμμετείχαν στα προγράμματα θερινής δημιουργικής ψυχαγωγίας που πραγματοποίησε και φέτος, με ιδιαίτερη επιτυχία και αυστηρά μέτρα προστασίας, ο Δήμος Ιλίου.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες και τους περιορισμούς, τα προγράμματα «Καλοκαιρινό Camp»«Παιδί & Θάλασσα» και «Θερινή Δημιουργική Απασχόληση» και για παιδιά ΑμεΑ έδωσαν τη δυνατότητα σε εκατοντάδες παιδιά να αθληθούν, να ψυχαγωγηθούν, να απασχοληθούν δημιουργικά και να ζήσουν στιγμές ξεγνοιασιάς και διασκέδασης, μέσα από μια πληθώρα αθλητικών, πολιτιστικών και δημιουργικών δραστηριοτήτων.

«Το παιχνίδι αποτελεί το πιο ισχυρό μέσο έκφρασης των παιδιών. Φέτος, ύστερα από μια μακρά και παρατεταμένη περίοδο παραμονής στο σπίτι, ήταν περισσότερο αναγκαίο από κάθε άλλη χρονιά να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες συνθήκες ώστε να το απολαύσουν με όλες τους τις αισθήσεις, να βιώσουν και πάλι συναισθήματα που στερήθηκαν, να γελάσουν και να ανακαλύψουν ξανά τον εαυτό τους και τον κόσμο. Ευχαριστώ όλους όσοι συνέβαλλαν στην επιτυχημένη υλοποίηση των προγραμμάτων θερινής δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ