Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Κλιματιζόμενη αίθουσα στο Β’ ΚΑΠΗ Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων (ΕΔΕΚΦ) της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), οι θερμές αέριες μάζες που κινούνται από τη βόρεια Αφρική προς τη χώρα μας θα προκαλέσουν αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες.

Για αυτό τον λόγο ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης θέτει σε ετοιμότητα την κλιματιζόμενη αίθουσα του Β’ ΚΑΠΗ Πεύκης (Ελευθερίου Βενιζέλου 15 Α ), προκειμένου να χρησιμοποιηθεί από πολίτες σε περίπτωση ανάγκης. Για τέτοιες περιπτώσεις η αίθουσα θα βρίσκεται σε λειτουργία από σήμερα Τετάρτη (28/7) ως Παρασκευή (30/7) και από τη Δευτέρα (2/8) ως την Τρίτη (3/8) από τις 10π.μ. ως τις 9μ.μ. κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στο 210- 6145451. Για το Σάββατο (31/7) και την Κυριακή (1/8) η αίθουσα θα είναι διαθέσιμη 10 π.μ.- 8 μ.μ. κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στο 6938-278600.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την επικράτηση των υψηλών θερμοκρασιών.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ