Δήμος Ιλίου: Ξεκινά η 3η διαβούλευση για το ΣΒΑΚ

0

Στην 3η διαβούλευση με θέμα την εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) προχωρά ο Δήμος Ιλίου.

Οι εργασίες της διαβούλευσης θα διεξαχθούν μέσω τηλεδιάσκεψης τη Δευτέρα 09/11/2020 και ώρα 16:30-19:00, λόγω των μέτρων προστασίας από τον COVID-19, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τα προτεινόμενα μέτρα, τα βασικά χαρακτηριστικά τους και τις εναλλακτικές σχεδιασμού.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται πολίτες, επαγγελματίες, σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων και εκπρόσωποι ενώσεων και συλλόγων πολιτών που δραστηριοποιούνται στο Ίλιον, να συμμετέχουν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν σχετικό αίτημα στα email: [email protected] , [email protected] , προκειμένου να τους δοθούν σχετικός ηλεκτρονικός σύνδεσμος και αναλυτικές οδηγίες.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος κ. Νίκος Ζενέτος: «Το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας είναι μια πρόκληση και ταυτόχρονα μια ευκαιρία να δημιουργήσουμε εκείνες τις συνθήκες που θα κάνουν την πόλη μας πιο χαρούμενη, πιο υγιή, πιο ανθρώπινη. Μια πόλη που θα τη χαιρόμαστε με όλες μας τις αισθήσεις και στην οποία αξίζει να ζούμε. Συνοδοιπόροι σε αυτό είναι οι πολίτες του Ιλίου, τους οποίους καλούμε να συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία και να γίνουν σύμμαχοι στην προσπάθεια, ώστε να δημιουργήσουμε ένα λειτουργικό σχέδιο με γνώμονα την αποτελεσματική εξυπηρέτηση όλων».

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.