Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Κλείνουν οι αθλητικές και πολιτιστικές εγκαταστάσεις του Δήμου Ιλίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Ιλίου ενημερώνει ότι  αναστέλλεται έως και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 η λειτουργία των Παιδικών Χαρών, των αθλητικών εγκαταστάσεων, των δραστηριοτήτων.

Η απόφαση αφορά ανοιχτά και κλειστά δημοτικά γήπεδα, τα δημοτικά γυμναστήρια, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ιλίου στο ΕΚΑ, τις αθλητικές δραστηριότητες μαζικού χαρακτήρα, τα πολιτιστικά και επιμορφωτικά προγράμματα, καθώς και το Δημοτικό Ωδείο.

Για τον αθλητισμό ισχύουν οι παρακάτω εξαιρέσεις:

  • Επιτρέπεται ΜΟΝΟ η ατομική άσκηση και άθληση σε εξωτερικούς δημόσιους χώρους (χωρίς προπονητή) εκτός οργανωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων.
  • Επιτρέπεται η ατομική άσκηση στην αντισφαίριση (χωρίς προπονητή) από αθλητικά σωματεία και ομίλους μέλη της Ε.Φ.Ο.Α. με νόμιμη άδεια λειτουργίας τηρώντας το επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο.

Για τον Πολιτισμό ισχύουν οι παρακάτω εξαιρέσεις:

  • Τα επιμορφωτικά τμήματα αγιογραφίας, ζωγραφικής, κεραμικής και φωτογραφίας θα λειτουργήσουν μέσω τηλεκπαίδευσης κατόπιν συνεννόησης με τους καθηγητές. Περισσότερες πληροφορίες: 213 2030251 & 213 2030256 (Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 09:00 – 14:00).
  • Τα μαθήματα του Δημοτικού Ωδείου θα λειτουργήσουν μέσω τηλεκπαίδευσης, κατόπιν συνεννόησης με τους καθηγητές. Περισσότερες πληροφορίες: 210 5063446 (Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 14:00 – 18:00).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ