Ελάτε στην παρέα μας

Ιλίου

Ανοιχτές οι αιτήσεις για τα τμήματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Ιλίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Ιλίου, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ιλίου, στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Έργου «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-Νέα Φάση» (ΟΠΣ 5002212).

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ιλίου δημιουργούνται τμήματα σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:

Α/Α
ΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΩΡΕΣ
1 Ασφάλεια – Ποιότητα Τροφίμων 25
2 Αγωγή Υγείας- Πρώτες Βοήθειες 25
3 Διαδικτυακά εργαλεία και υπηρεσίες στην καθημερινή ζωή 25
4 Αγγλικά για τον τουρισμό (Α2) 25
5 Νέες Τεχνολογίες στην Τρίτη Ηλικία 25

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης, με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ιλίου:
κα. Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, τηλ. 213 2030045, email: [email protected] (Nέστορος 101, 1ος όροφος), Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 09:00 – 13:00.

Αίτηση συμμετοχής: https://www.ilion.gr/aitisi_simmetoxis_kdvm_2023

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Συντονιστής του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ιλίου είναι ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Παιδείας Φώτης Μαρκόπουλος.
Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ