Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής μέσω… Άδωνι Γεωργιάδη

Δημοσιεύθηκε

στις

Την υποψηφιότητά του για τον δημαρχιακό θώκο του δήμου Ηρακλείου Αττικής ανακοίνωσε ο δημοτικός σύμβουλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Γιώργος Παπαδημητρίου.
Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την ανάρτηση σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης του Αντιπροέδρου της ΝΔ, κ. Άδωνι Γεωργιάδη για την εκδήλωση που έκανε η ΔΗΜΤΟ Ηρακλείου Αττικής για την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας.
Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης έγραψε το εξής για να συνοδεύσει τις φωτογραφίες της εκδήλωσης: «Πριν λίγο στην κοπή της βασιλόπιτας της ΔΗΜΤΟ Ν. Ηρακλείου ο φίλος και συνεργάτης μου Γιώργος Παπαδημητρίου, εν μέσω πλήθους κόσμου, ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να κατέβει ως Υποψήφιος Δήμαρχος Ν. Ηρακλείου. Απερίφραστα Καλή Επιτυχία!

Άμεση αντίδραση από την ΑΚΕΠ
Αυτή η εξέλιξη, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε την αντίδραση της ΑΚΕΠ, της παράταξης της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου Ηρακλείου Αττικής, της οποίας ηγείται ο πρώην δήμαρχος, κ. Παντελής Βλασσόπουλος και με την οποία εξελέγη στις εκλογές ο κ. Παπαδημητρίου.
Συγκεκριμένα, η παράταξη ανακοίνωσε την διαγραφή του κ. Παπαδημητρίου και παράλληλα του ζητά να παραδώσει την έδρα του δημοτικού συμβούλου.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΑΚΕΠ είναι η εξής: «Ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Παπαδημητρίου εκλεγμένος, στις τελευταίες εκλογές, με την Α.Κ.Ε.Π. εκδήλωσε σε χθεσινή δημόσια ομιλία του την απόφασή του να ακολουθήσει το δικό του ξεχωριστό δρόμο στα δημοτικά δρώμενα της Πόλης μας.
Του ευχόμαστε καλή τύχη στο εγχείρημά του και τον ευχαριστούμε για τα περίπου τέσσερα χρόνια της κοινής μας πορείας.
Είναι αυτονόητο πως μετά από αυτή την εξέλιξη ο Γιώργος δεν μπορεί να είναι μέλος της Δημοτικής ομάδας της Α.Κ.Ε.Π. Θεωρούμε επίσης αυτονόητο ότι θα παραδώσει τη θέση του στο Δημοτικό Συμβούλιο και δεν θα αλλοιώσει τη βούληση και την ψήφο των συμπολιτών μας.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ