Τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής επισκέφθηκε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας

0

Αντιπροσωπεία υψηλόβαθμων στελεχών και αξιωματούχων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας υποδέχθηκε στην πόλη ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, στο πλαίσιο της επίσκεψης των ανθρώπων του Π.Ο.Υ. αυτές τις ημέρες στην χώρα μας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, «το Ηράκλειο Αττικής επιλέχθηκε ως σημείο επίσκεψης από τα στελέχη του Οργανισμού, ως Δήμος με πρωτότυπα και πρωτότυπα προγράμματα υγείας.»

Και η ανακοίνωση συνεχίζει: «Οι εκπρόσωποι του Π.Ο.Υ. γνώρισαν τις υπηρεσίες Κοινωνικής Πολιτικής που προσφέρει ο Δήμος στους δημότες του, ξεναγήθηκαν σε δομές όπως ο Σταθμός Άνοιας που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια στα δημοτικά ΚΑΠΗ, ενώ αντάλλαξαν απόψεις και τεχνογνωσία με τους υπηρεσιακούς και πολιτικούς παράγοντες του Δήμου για το πώς μπορούν να βελτιωθούν και να εμπλουτιστούν οι δημοτικές υπηρεσίες για να καλύψουν ακόμα περισσότερο τους πολίτες και τις ανάγκες τους, τόσο σε επίπεδο πρόληψης, όσο και στην περίθαλψη.»

«Συμμαχούμε με έναν ισχυρό οργανισμό, όπως είναι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για να τονώσουμε αυτά που παρέχουμε στους δημότες μας ώστε να είναι ενημερωμένοι, υγιείς και ενεργοί. Η Υγεία, σε όλο της το φάσμα από την πρόληψη έως και την παρέμβαση, είναι σε προτεραιότητα για την δημοτική μας αρχή και για αυτό προσπαθούμε με τις ενέργειές μας», το μήνυμα του Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής και γενικού γραμματέα του Εθνικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, Νίκου Μπάμπαλου.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.