Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Παρέμβαση του Γ. Παπαδημητρίου για τα σχολεία του Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της παράταξης “Ηράκλειο Μαζί” Γιώργος Παπαδημητρίου ασκεί κριτική στη δημοτική αρχή για ζητήματα που αφορούν τα σχολεία της πόλης.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

“Η παραμέληση των σχολείων του Ηρακλείου Αττικής είναι πια οφθαλμοφανής σε όλους. Τα σχολεία μας πάσχουν σε όλα τα επίπεδα.
Μετά την κατάρρευση του στεγάστρου στο 1ο Γυμνάσιο, ακολούθησε η αποκοπή του ρεύματος (!) από τη ΔΕΗ στο 3ο δημοτικό και 6ο Γυμνάσιο, επειδή δεν υπήρχαν τα απαραίτητα πιστοποιητικά για τη λειτουργία τους – και την ασφάλειά τους. Ανήκουστα πράγματα για τη συντριπτική πλειοψηφία των Δήμων της χώρας, δυστυχώς καθημερινότητα για το Δήμο μας.

Έχουμε θέσει τα θέματα στο δημοτικό συμβούλιο, από την αρχή ακόμα της τρέχουσας θητείας, με εισηγητή τον κ. Αθ. Μήνα. Συνεχίσαμε σε όλη τη διάρκεια της τρέχουσας θητείας. Δυστυχώς η δημοτική αρχή απαξιεί να λάβει υπόψη της τις επισημάνσεις της αντιπολίτευσης και των φορέων της εκπαίδευσης, οδηγώντας τα πράγματα σε κατάρρευση (κυριολεκτικά).

Καλούμε τη δημοτική αρχή του κ. Μπάμπαλου να αλλάξει ρότα και στο υπόλοιπο της θητείας της να ασχοληθεί στα σοβαρά με τα προβλήματα των σχολείων μας.

Να προβεί άμεσα στους απαραίτητους ελέγχους ασφαλείας, διασφαλίζοντας την λειτουργία και την καθημερινότητα των σχολικών μονάδων, με προεξάρχοντα τον αντισεισμικό (για τον οποίο έχει χρηματοδοτηθεί εδώ και 10 μήνες) και να παρέμβει άμεσα, όπου αυτό απαιτηθεί.

Η αλαζονική συμπεριφορά της αποτελεί πλέον πηγή κινδύνων για τους μαθητές του Ηρακλείου Αττικής.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ